Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je ovo, treba sto jasnije da se napravi razlika izmedju Turaka i Kurda.
Vidi ovih Kurda sada vidim odakle srbi vuku porijeklo :-)
Bošnje su licemjerni. Podržavaju neovisno Kosovo ali ne i neovisan Kurdistan
Problem u Turskoj nisu Kurdi kao nacionalna manjina, nego separatisti u njihovim redovima. Njih je relativno malo, ali naoruzanje i podrsku za unutrasnje rovarenje protiv drzave dobijaju iz inostranstva. Toga je Erdogan i te kako svjestan, i s tim u skladu i djeluje. Da neka manjina ovo radi u bilo kojoj drugoj drzavi, odavno bi bili usutkani na najbrutalniji nacin. Turci i te kako imaju strpljenja sa PKK.
onio urlicu kad se skupe, skicu.
Eto Adolfe picqa ti materina nisu ti valjali kulturni i vrijedni Jevreji eto ti sad ove mrake..
Erdoganu ne daju da se okupljaju a ovoj rulji daju...
Glupi i zatucani Bosnjo Turkofil pljuje na Europu jer se protivi Turskoj, a nece da Europa brani Kurde. Pa kakvo je to licemjerstvo - znaci, vazno je da se ne dira Turska, a Kurdi ne trebaju dobiti svoju zemlju. Kao i uvijek pokazete koliko ste glupi. Palestinci moraju dobiti svoju drzavu a Kurdi ne? i onda se cudite sto vas Srbi i Hrvati mrze. Glupi ste
Roger that
Kad Madjari dobiju svoju zemlju u Srbiji, ili Srbi u Hrvatskoj, onda ce vjerovatno i Kurdi dobiti svoju u Turskoj. Otprilike se na to svodi tvoja iskrivljena logika. Uvijek kazem glupim ljudima, pazite ljudi sta zelite, moglo bi se i ostvariti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemci izađite protiv diktatora i vi, podržite kurdski herojski narod, pravda će da pobijedi, TUrska će se raspasti
@mrAdil gdje si adile, najčišće hrvatsko cvijeće (jel kat ili je sprat, to je pitanje)
ovima je dozvoljeno okupljanje je li, pu poserem se na demokratiju takvu
Naprijed PKK za Allaha protiv Erdogana i uspostavljanje Kurdistana! 🐏🐑🏆⚓️🌅
Nema brojnijeg naroda na Zemlji a da nema svoju drzavu...
Zasto bi imali drzavu? Pa neki narodi na Balkanu imaju 'svoje' drzave, a ispada da bi bilo najbolje da su ostali becki konjusari ili sultanove podguzne muhe. Ovako su podguzne muhe i konjusari svakog ko naleti sa vise od milje eura u dzepu.
Zivio Erdogan .
merkel rastjeraj ovu bagru kvare ti ugled
Nema vece stoke od ovih Kurda
ima! narodi i narodnosti sa prostora ex-yu