Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema bitke nema rata bez Jasera Arafata
nema bitke nema jata bez jaseja ajfata
Vamos Kurdi, dragi su mi Kurdi, ko Partizani, socijalisti, zene se bore, igraju kolo, dobra narodna muzika kad je pauza u borbi. I tolerantni, njih ima Muslimana, Kriscani, oni Jezidi, ateisti, svi zajedno.
Znaci Iracke vojske krenulo 45000, Kurda blizu 4000 treba da blokira izlaz iz grada, ali u naslovu stoji da su Kurdi pokrenuli ofanzivu? :) :) :)
Udri ekstremiste.
@Hiperboreja Sve ekstremiste, sa svih strana. Ko im daje pravo da terorišu druge ljude?
Sinoc sam gledao ovi kurdi mnogo zeznuta nacija
tesko da ce bit mira na podrucju. posle isila i njihove "drzave" kurd ce da trazi svoju, tako da..
sta znaci "uvredljivo rusenje" navedeno u podnaslovu?
gugl translejt je kriv ;-)
Nije ih kahva jos razbistrila.
pravda za kurdistan
granica
cuj KURDI lol od 100 tisuca vojnika koji ucestvuju u ofanzivi ima oko 25 tisuca kurda ostalo obicni iracani potpomognuti amreima i ostalim .. to svi svjetski mediji javljaju a ovde su KURDI
Imaju najveći elan.