Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije ovih Kurda stvarno se ne bi imao tko borit protiv ovih kozojeba ... ! ? ! Zato im svaka čast i puno uspjeha uz čim manje žrtava im želim... A kad pobijede ovo zlo onda sretno im s uspostavom neovisnog Kurdistana ... ! ! !
Zna se što je zemlja Kurda, dati im ono što je njihovo ma gdje se nalazilo ... zar može bit poštenije nego ovako ... ? ! ?
Eto kad Kurdi osvoje taj grad oni će distibuirati hranu Mosulu koju drži ISIS koja propaganda majko moja
Zamisljam utakmicu u kojoj je na jednoj strani samo 1 igrac, protivnicka 25. Kladim se da nece 25 biti dovoljno za pobjedu
ajd s Bismillom
ovaj Sidžir su već nekoliko puta "preuzimali" dajte više jednom ga preuzmite i kapak
EOČETE KURAC NAPRIJED MOJI MUHADŽEDINI
Naguzit ce njih Kurdi ono lagano !!!
stvarno je taj isil vele sila cjeli svjet protiv njih isil ko Rambo u filmovima
Ramoni ma samo propaganda !!!