Uoči godišnjice "Kristalne noći"
0
Kukasti krstovi na sinagogi u Drezdenu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je @Pipo. Srbi su dokazani u svijetu poznati antisemisti i genocidni fasisti, samo smo mi zrtve... vlastitog svetog ludila.
sta turci znaju sta je svastika!
kad jedan idiot = fasista ili placeni fasista opet = idiot - kad napravi \'\'samo\'\' jedno s...e, to 100 000 pametnih ne moze oprati
srbija=nacizam=rasizam=fasizam po genocidnom beogradu,nisu,kraljevu,cacku,kragujevcu,novom sadu slobodnu se setaju,slave,manifestuju NACISTI FASISTi! sjetite se kak su za vrijeme drugog svjetskog rata KO NAJVECI saveznici hitlera u regiji istrijebili sve Jevreje do zadnjega i obavjestili hitlera o tome!A mi Bosnjaci Muslimani i Katolici smo najbolje osjetili i ZNAMO sta je SRBSKI nacizam i fasizam! BiH4EVER!
@pura ajde da i tebi jednu na celu istetoviramo...ovaj put gledacemo da bude ispravno
ovo sada nije djelo neonacista nego muslimana, valjda je to svima jasno. a možda i nije ps žalosno ali mladi muslimani ne znaju ni svastiku ljudski nacrtati
svaka cast ovome portalu, zajebajete se sa stravicnim zlocinima ucinjenim pod tom svastikom
i tako, 50 odavde, 90 odatle, 10000 tu, 20000 tamo-.---------- i tako se nabere 6 miliona. jeste li ikada brojali do 6.000.000?????????
zar nije svastika okrenuta na drugu stranu ... :))