Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u Njemackoj..i tko nije bio u Hanau, Offenbachu..oko Frankurta nema pojma kakva je situacija tamo... To vise uopste nije Njemacka... isao sam u Offenbach da pojedem cevape, 200 metara dalje sam nasao parking i tih 200 metara hoda mi nije bilo svejedno. Svi sjede po trotuaru, puse te nargile bjesna auta, auspusi...doslovno u centru vise Svabe nemozes da sretnes. nitko nista neradi i napravili su od grada Cairo. Nekom je to dodjelo i napao je ciljano nargilabarove.
Gdje su sad oni što kenjaju kako je super u Njemačkoj. Niko te ne pita tko si, šta si, odakle dolaziš.Jest al u ku.cu.Tamo je stranac građanin trećeg reda. Ispred stranca su švabe i domaće životinje.
@B20 Pričaš gluposti jer nikad nisi ni prešao granicu svoje mjesne zajednice. Proputuj malo, vidi kako je, proširi vidike.
@B20 neznam te sta si,ali imas pravo evo vec dva dana u firmi se izivljavaju,sve su istjerali sa podrucja Yu,imam jos ja ...kao sala kaze kolega heheheh pitanje stranaca je doslo na red...hebem li ti Alija pokolenje ti si kriv sto sam mora iz Bosne i tvoje Sandze
ceka se kraj istrage pa da neko ovo nazove terorizmom ...al nista od toga garant ...
Što bi rekli mislimanci,i odmah mu našli pasoš.
Bio sam u Hanauu mnogo davno, kada se većina ovih mladih nacionalista, koji pišu po klix-u nije ni rodila, 1985.godine. Bio je to miran gradić, sa jako mnogo naših ljudi tamo, a tad su svi bili naši i svi su se družili. Postojali su i tzv. ustaški ekstremisti u Frnkfurtu i sl, ali su ih ovi "naši" zaobilazili u širokom luku.
da nema Dodika i velikosrpske politike BiH bi bila sigurnija i manje rizicna zemlja za ziviti nego Njemacka..
@guardian77 i da nema velikobosnjacke bilo bi ko u raju.
Imam osjecaj da su se Bosnje vise prepale ovoga nego predizbornog cirkusa sa Dodikom.
@ElChapo3333 mozda
Shisha barovi na aparatima
Da zapadnjaci, krščani naprimjer odu u tursku, naprimjer, te počnu nametati svoje običaje i ne pokažu želju za prilagošavanjem u smislu učenja i korištenja jezika i razmeću se svojim "običajima" (navikama), pa zar ne bi bili dočekani na špic. Naravno da bi a svakako uz odobravanje bosanaca muslimanaca
Da vidimo hoce li ovaj bit terorist?
Je li ovo terorizam ili ubistvo? Ah da, zaboravio sam da to zavisi od toga kojoj vjeri pripadas.
@fanaticos1 Nije terorizam hebo te bog, ovo je obrana vlastite zemlje.
Bude se Šwabe, gone muslimane iz Njemacke.
Dje ste pametnjakovići za svaku sitnicu u BIH idemo u sredjenu Njemačku, gdje je sigurnost...sigurnosti nema nigdje jer nikad se ne zna gdje neka budala čuči...al samo da je pljuvati po svojima...da se ovo desilo ne daj bože kod nas već bi bilo hiljadu komentara...treba bježati iz ove zemlje...zapamtite samo kukavica bježi iz svoje zemlje za svoju zemlju se bori..😎😎
Dobro je jos, dok je svjetsko gospodarstvo stabilno.Ali vidjet cete sto ce bit, ako se ponovi kriza iz 1929.A desit ce se sigurno.Pitanje je samo kad. Ja vjerujem uskoro.Danas je htjeli ili ne htjeli priznat, mrznja prema muslimaninma u Europi, na nivou mrznje prema Zidovima, pocetkom 20 stoljeca.Ne dao bog, nekog ekonomskog kolapsa, muslimani ce proc gore od Zidova.Tko god ima malo mozga, jasno mu je.Ja da sam musliman, i da mislim na buduce generacije, nikad ne bih hrlio u Europu.
@gooUser15788HACKED jok eto treba hrlit baketu
I kažu nema u Bosni perspektive..