Bilans još nepoznat
0
Krvavi sukobi u Pakistanu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosvijetli nam malo umove, kao sto si svoj na CNN i ostalim US tv kucama, proamercki-izraelski nastrojenim. Nemas ti veze o talibanima. Njihova vladavina se temelji prije svega na pravdi i postenju. Koje ti to drustvo danas nudi taj oblik vladavine???
Ocito je da ljudi uopste nemaju predstavi ko su talibani i sta znaci njihova vladavina. Totalni uzas. Malo procitajte i informisite se sta su talibani i koji su to bolesnici, pa onda komentarisite. Daleko im kuca.
Super vijesti...nego sta...sada kada talibani preuzimaju inicijativu, zapocinje druga era ratovanja, koja ce se inshallah prosiriti taman do srdljivih ampakovih vrata.
Braci nista ne mogu i amerikanci i kinezi i rusi zajedno!
tuci talibance