Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže evropa, ta kolijevka civilizacije. Slike po facebooku, trun tuge i sažaljenja. Ništa?
isto kao što se dijele slike po fb u arapskom svijetu kad se nešto slično desi u europi.
Neće ništa ni reć to su njihovi napravili pa se treba pravit ko da se ništa nije desilo. Možda to nije ni bilo u CNNovom scenariju !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ruke im se osusile, kako mogu ubijati djecu i uopste civile.
@Titojeb Koji ste vi konji vehabije! Jasno je ko ubija djecu u Siriji.. to moze samo vehabijski zakrzljali um.. prema vasem poimanju , siitska djeca su nevjernici a vi i vasi mudzahidi koji ih ubijaju po irackim i sirijskim gradovima ste ponos islama!? Vi ste olos kojem od islama treba samo Fatihu na grobu prouciti..sjeme vam se zatrlo haridzijsko!!!
@too much snova Mijesas haridžije koje ovakve stvari rade sa selefijama. Da li namjerno ili ne to ne znam.
Strašno! Tužno! Neshvatljivo!
gdje su ti dani žalosti i paljenje svjetala i gašenje jeli te stid svijete
A đe su im VAJT HELMETSI? Ne vidim ih ni na jednoj slici. Zar oni nisu uz jadni napaćeni sirijski narod? Ah pardon, ovi u busevima su bili pretežno šiiti. Đeš šiita spasiti? Ili ne daj Bože šiitsko dijete... Kakva su govna ovi arapi. I ovaj naš strašni rat je imao neke granice, ovi arapi vala više gube kontakt sa svakom vrstom humanošću...
@ Zoran Čmar Odose oni u Tursku. Sad će gore bit krvi.
Cuj "nisu pobunjenici, jer nemaju interesa", a Asad koji je pred pobjedom ima interesa da koristi hemijsko oruzje?! BBC i ostala propmasinerija je toliko ogrezla u lazida im ne mozes vjerovatini koliko je sati... Treba gledati RT i vidjeti sta se desava..
stoka teroristicka ide pravo u dzehenem...rahmet dusi nevinoj djecici ♥
Ja Rabb, u kojeg Boga vjeruju ljudi koji to rade, estagfirullah. Da sam normalan poludio bi uhhhh
na saff ni jedna vijest o ovom na aljazeera jedna jedina vijest vehabije najpoganiji narod na svijetu i od srba su gori
Mijesas selefije i haridzije. Mozda namjerno, mozda i ne.
bože spavaš li mirno.
stradalo je i 30 vojnika pobunjeničkih snaga koji su osiguravali konvoj tako da je nejasno ko je krivac za ovo
cim saff ne pise o ovome jasno je ko je kriv
Čuj 68 djece? Šta god da napišemo, bezvrijedno je.
Zašto CNN ne izvještava o ovome ?
pa izvještava http://edition.cnn.com/2017/04/15/middleeast/syria-evacuations-bombing/
@Indigont Sad sam vidio ali onaj dan kad se desilo nisu ništa javljali jer to valjda nije bilo u "scenariju". Malo se pobunjenici zanjeli.
Kakav kreten i kakav hajvan treba da budes pa da te vjera i vjerovanje u boga moze odvesti da uradis ovakav teror. Ovi teroristi sto ovo rade nisu nikada bili niti ce biti vjernici, to su obicne bitange, vukodlaci i vukohebine.
sve ode u pm