Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj nesretnice proganjace te tek sada mnoge stvari kad shvatis sta si napravio ovim ljudima sto si ih pobio, njihovim porodicama, a bogami i svojoj prodici. Sve ih ih unesrecio da ne moze gore.
Rizvanović je psihijatriski bolesnik koji nije liječan i zbrinut na vrijeme.Takvih po Sarajevu hoda na stotine i niko o tome ne razmišlja, nego se svi uhvatili za ovog bolesnika koda se tu više išta može uradit.
rizvanović je bošnjački terorista. Ne znam šta austrijske vlasti čekaju sa službenim saopćenjem. Evo, čak je i ovu maramu svezo oko ramena, kao pravi mudžahir.
eh ,kamo sreće pa da ti možeš pojmiti količinu svoje gluposti, onda bi za tebe još i bilo neke nade, ovako...jok
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
momak je bolestan. umno. a vaši komentari su još bolesniji. tako da je normalno da ne shvatate šta pišete
Metak u celo! Slijedeci...
Nije on kriv - krivi su glasovi u njegovoj glavi, koji su mu tko zna što govorili i uzvikivali stoga, njih treba osuditi, a ne njega...
Sad ce onaj Strahe pokupit jos poena na ovom dogadjaju. Kad dodje na vlast, a izgleda brzo ce, svu ce dijasporu pocerat kuci. Eto Bosni skolovanog kadra, a znaju i stranjske jezike. Nije mi jasno kako umno poremecen covjek smije imati vozacku dozvolu!?
Ako ne laze ovo su simptomi sizofrenije, naravno ne opravdavam ovaj cin, ali ovakvi ljudi trebaju biti zbrinuti na vrijeme. Ovo je teska bolest.
Cuj odvesti na lijecenje... Daj,ne pricajte nebuloze. Kojem ces ludaku dokazati i reci da je lud,a on ce te poslusati,uzece mirno zdravstvenu knjizicu,zahvaliti se na savjetu i otici u bolnicu na lijecenje... :-):-):-) Dajte ljudi,ne pisite gluposti.
Ja er hörte sie, die Stimmen Allahs!
tiho pobjeguljo, istjerat će te švabe iz države
čuo ti mamin glas kako dahce pa se prepo i po gasu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eh, zeno draga, da si malo vise na svoju djecu i sebe mislila i tog kretena ranije prijavila...
nema šta, i austrijska braća komentatori se slažu da je riječ o teroristiĆkom napadu i da ovakve i slične njemu treba ***rtirati iz austrije.
kažu da je čuo glasove u glavi. bojim se da nije čuo alahov glas.
"austrijska braća komentatori" looooool
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e sad ces budaletino 40 godina hvatati bube po celiji, ako ih bude naravno
mozda mu je staklo bilo zamagljeno
Trebali su pucati u njega, a ne fotografisati ga dok je vozio i ubijao!
Dok ne dođe do nekog ovako kobnog događaja, ovakve osobe je teško prepoznati kao osobe kojima je potrebna psihološka pomoć. Prepoznamo ih tek kad je prekasno...
Mah dovoljno im vidjet omiljenu boju.
Alene, sto si vozio, vozio si.Sad se lagano prikljuci na aparate.