Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA ŠTA SE SPREMA NJEMAČKA? Ministarka pozvala građane: Napravite zalihe hrane i lijekova! - U svjetlu sukoba u Ukrajini ministar unutrašnjih poslova Njemačke Nensi Fezer preporučila je Nijemcima da za svaki slučaj pripreme zalihe hrane i lijekova kod kuće. “Ako struja nestane na duže vreme ili svakodnevni život na neki drugi način bude ograničen, bilo bi mudro imati hitne zalihe hrane kod kuće”, izjavila je Fezerova za list “Handelsblat”.
Mislim da bi trebao ici po zalihe joda
Ode onda crypto u zaborav...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo višak struje, višak obradive zemlje, visak šuma, višak pitke vode, cca 3 miliona ljudi sa resursima za 10, šta nam fali jbt, samo da nas ostave svi na miru.
Nikad nam ništa nije ni falilo, ali smo nekako kao narod bjesni...imamo prelijep komad zemlje na planeti...Šume, voda, polja, more blizu a planine okolo...riba, divljač, pečurke i ostalo voće i povrće samo što samo ne niče...da ne gledamo na bogaćenje pojedinaca već na nas same imamo svega i svako da super živi...
Rat u Ukrajini je 4ta doza vakcine, vidzeces 5tu kaka če bit rodzak moj,zabolice nas dobro gujica
svijet je veči od vas 5 drzava..recep tayyip erdogan...
Bilo je i vrijeme, visok nivo skrivenog sklaveraja, upakovanog u demokratskom duhu pod kapitalističkim palicom, nije moglo gore da dodje poslije toga. Možda se jave opet nekadašnje važne vrijednosti kao što su moral, etika i sreća.
Kad ga vidim danas sa brnjicom na glavi, tacno pomislim na glabalizaciju
Jarane pitaj babu wangu zema sve zna jebajga
Ne nije... Koje pitanje... Yapadne demokratije više neće ići u velike zavisnosti kod nedemokratskih zemalja. Trgovina da ali investicija više neće biti. Zapadne firme već sad traže nove liferante da zamjene stare. A tek kad se ya novi produkat traži novi dostavljač. A zemlje koje nisu demokratske ili glume demokratiju, a zatvori im punoi novinara i političara iz opozicije će morati tražiti nova rješenja.
Vladimir Putin planira otimanje živežnih namirnica i kućnih potrepština iz ukrajinskih skladišta, da prazne police u ruskim prodavnicama popuni robom opljačkanoj u Ukrajini.
U prevodu Kina zadaje udarac
Moze se usporiti, ali globalizacija i u konacnici jedna zemlja na zemlji je neminovnost.
Zavucem ja materi svima koji prave probleme obicnom narodu ....samo pare pare ....nabijem ih na onu stvar ....fuuuuuuuuuuuj ....:(
Jeste, globalizacija je mnogim mocnicima bila trn u oku…
Biden osnovao ministarstvo istine - za vjerovali ili ne.
Sefica 33godineJankowich,biče veselo
Samo cu reci "4 jahaca apokalipse"!
I ovo https://www.britannica.com/topic/al-Dajjal
Pa kad je 2 svjetski rat bio namjesten i necija korist tako je i ovaj sve je ovo radi necijeg interesa jbg..