Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Birajuci od dva zla manje (Rusija - SAD) uvjek cu stati na stranu SAD-a a i ostali bi trebali ako se prisjete 90-tih
Pusti 90-te, ko god ima i trunku mozga odabrat ce isto. Ne kazem da je SAD zlato, oni su itekako losi, al tesko onome kome Rusi gazduju.
Uopste ne postoji SAD-Rusija, nit' je ikada i postojala u onom smislu u kojem vi maolumni idioti mislite. Ali na stranu sto u zivotu nista osim klixa ne citate i sto nemate pojma ni o cemu, a kamoli o ovako bitnim stvarima. Mene samo zanima: Kako mozes stati na stranu agresora? Zemlje koja te je napala, oduzela ti citavu ekonomiju, porusila infrastrukturu i cijoj mafiji sad robujes? KAKO MOLIM TE OBJASNI MI TO?!
Malo ce se plaknuti u crnom i pedala nazad...
ha ha ha --zar mogu ti brodovi da zaplase ruse--pa kad bi nesto i pokusali rusi bi ih istog momenta potopili-zato amerikanac i nece nista uraditi-mogu amerikanci da samo lupaju po muslimanskim zemljama sto i rade non stop
Dragane, SAD je vojna sila No1 i to ubjedljivo ali je normalno to sto ti kazes da nece s par brodova ratovati sa Rusijom niti ce ikako jer Ukrajina nije vrijedna tog rata i na tu kartu i igra Rusija. Sto se ta ista Rusija nije bunila kad SAD rade ono sto hoce daleko od ruske granice?- zato sto Rusija nije u stanju da ratuje dalje od svojih granice, eto zato!
SAD i EU su napredak,sloboda i kolko tolko demokratija, sve ostalo je bullshit.
Kažu francuzi amerima, idite vi bez nas, šta ćemo vam mi.
Sad ce Donald Duck da umiri NATO saveznike.
To je sva pravda i maksimalno dostignuće savremene politike: jači tlači i prosipaj silu tamo gdje možeš (na nekim banana državicama koje nemaju atomsku bombu i vjeruju u mir i poštivanje međunarodnih ugovora).
Ako će biti kakvog rokanja da krenemo pedalinama u dundar protiv četnika na muslimanskoj zemlji.
ZA KOGA BOŠNJE NAVIJAJU ZA ONE KOJI SU PODUPRLI GENOCID ILI ONE KOJE JE BOLIO K ZA GENOCID
Za one sto su bombardovali cetnike
'ta ce ovi francuzi njemci ih gazali ko po sljivama i oni sad dolaze nekog branit
Sve viša i viša napetost, jednom će ovo i da pukne..
Sagovornik RIA Novosti je istakao da smatra da su "izjave američkog državnog sekretara i evropskih lidera samo retorika", a da očekuje da će SAD "preduzeti akciju protiv Sirije" Turska moze samo da sanja kako ce Sirija pasti u ruke terorista i placenika.
Ovo je da se umire evropski prijatelji, mi amerikanci imamo "veći"...
Samo rokaj rusku gamad.....