Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova dvojca nisu dali ostavke jer su protiv brexita. dali su ostavke jer ova premijerka zeli trgovinsku suradnju sa EU i neke ustupke dati..
Ovaj je inace bio zalutao u politiku
I bio je scyphack.
haha pa prvi se povukao onaj koji je cijelo sranje pokrenuo i bio najglasniji za izlazak: Nigel Farage
Sta ti je odgovornost. Kod nas bi ministri prije dali zivot nego ostavku.
Piše mi "već ste glasali za ovaj komentar" a komentar nula lajkova. Znam da je imao lajk. Al se neko zabavlja na kliksu pošteno.
Dešava se vec par dana..ili imas komentar a nemas ni pozitivnih ni negativnih lajkova i kao sto kazes nemozes ni ti nikome ocijeniti komentar..
E jesi jeo ... Borise.
Rado bi oni poništili demokratsku volju gradjana , izraženu na referendumu ali bi onda bi napravili presedan koji bi urušio demokraciju u britaniji i drastično prekršio njena nacela .
Ispada da je EU visoko centralizirana država ( a ne prosto unija) kao SSSR ( ne upravlja se demokratski već preko neizabrane birokracije) , imaju svoje komesare i komisije (organizacija politbiroa u SSSR-u) i kao najvažnije - NE može se istupiti iz unije osim ako se unija sama raspusti.
Ko bi rekao da je ovaj žućo Tursko unuče?
eto vam Denis, znamo de je prekvalifikovan i ima neki doktorat al halal vam bilo
Izlaze iz vlasti da mogu na fnale u Moskvi.
Ali svi se slažemo da treba ukinuti RS i bombardovati Srbiju, zar ne?
Ode od muke, čim je vidio našu stoku na WBSummitLondon 😂