Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslati letak od ovog hotela Dodiku... sto prije!
nemam nista protiv i red je bio da se prevazidju glupa i primitivna nacela koja zabranjuju samoubistvo
srbi bi to jeftinije strijeljali i zakopali bagerima
Ukusan ovaj pantelija.....
dobar za karadzica i plavsicku a bogom za dodika i tihica
Ako hoce Brankovic da ode platicu ja troskove
@CETOmir @bosanac PREDLAZEM VAM DA SE NADJETE NA NEKOM PUSTOM MJESTU ZAGRLITE I TI BOSANAC (EDINE) POSTO SI NEPRESTANO OPASAN DINAMITOM SAMO DA PRITISNES OKIDAC, JER VJERUJTE MI SVIJET BI BIO MNOGO SRECNIJI DA NIJE IDIOTA POPUT VAS...
\"Smrt ce im sa svih strana dolaziti, ali oni u njemu (Dzehenemu) nece ni umirati ni zivjeti.\" Allahu sacuvaj nas od zablude !! Sarajevo X - Pravi ste odpadnici !!
E sad vi svi sto pisete stvari za koje veze nemate i lupate. Na zapadu, u Svici se svaki papir placa i cijeni, a za ovakvo nesto treba gomila papira, citav tim koji radi na tome, zato i jesu ispred nas, nema nista labavo i tipa ma ajd lako cemo... U cijenu je uracunato i spaljivanje tijela odnosno citava procedura. E to sada sto neko pise baciti se sa zgrade i slicno, ima ljudi kojima je umiranje nesto vazno takodje, koji imaju novca i slicno. Tamo 7000 Eura nije kao kod nas u Bosni!
Rasisti su to ja trazio dozvolu da ih besplatno eliminisem pucaljkom,nozem ili cekic u glavu i nisu mi dali kazu jesi balkanac ali nisi srbin nejmas prakse,,,,,,.
Kako je jadan ovaj cetomir..nezna ni sam 5700 osoba se ubilo po 7000eura.. pa to i nije neprofitna organizacija..
@ @kongo - vrlo dobro znam sta je profit a sta je trosak i neznam sta te je dovelo do toga da u to sumnjas... ali bi zelio da se ti poducis o tome sta bi trebala biti neprofitna organizacija... znači \"ne-profit\" definise organizaciju odnosno namjeru da ne pravi profit za privatni dobitak. E sad ako po jednoj osobi organizacija o kojoj je rijec dobije 7.000 evra, veliko je pitanje dali ista donosi privatni dobitak vlasniku organizacije, zar ne. Sve za zaradu...
Bilo bi lijepo da skupimo sredstva i posaljemo na dar bh parlamentarcima po jedan krevet, mada moze stati par komada u jedam, ali da im bude prostranije, udobnije da odu u vjecna lovista i ostave bijele glinene golubove kao muzejski exponat iz doba njihove crne vladavine.
Vise nego dobra stvar - pomagalo bespomocnim sa izvjesnim krajem.
a zar ne bi bilo lakse i jeftinije kupiti jedan pistolj od 100€ i zavrsiti sam posao ili jednostavno i besplatno skociti sa zgrade??????