Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisu to svabe Gdje bi oni? To su nasi balkanci
@Latifaga Bi li onaj u Neumu rekao: "Poštujemo odredbu da primamo toliko i toliko ljudi, pa produžite dalje?" Ja mislim da bi ih u garaže trpali.
'ta će Baltik, da vidiš Neuma. Dušek na dušeku. :D
Pičim pičim pičiću i na Baltik stići ću 🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪
A sta rade nasi??? Nasi??? Oni samo testiraju metodom laznih brojeva. Danas idemo preko 200. Hay zdrao.
A nase ovce i dalje vjeruju u kuronu...
Beograd: Zaraženo 210 studenata
Najviše se zaraza širi u zatvorenim prostorima. Jedan sa infekcijom može zaraziti mnogo drugih. Ako sad na plaži jedna cura poljubi novoupoznatog momka nije katastrofa. Kako izgleda njemci ne idu na istrebljenje zaraze nego samo na suzbijanje prebrzog širenja.
Nema ruznijeg mora, fuj
@fbUser1565357664 Koji si ti mufljuz. Nema ljepšeg mora,ljepših plaža,usluge itd. na svijetu od Njemačkih. Problem je što je teško slušpiti 30 dana u godini a da voda nije hladna.
Ima, Crno, bio nazalost.
Ko ce taj klaster iz Neuma pohvatat??😂😂
Svi furaju domaći turizam 😁
Rvatska na haparatima!
@BulevarCvaraka Kako ce Hercegovci sada na sezonski rad ??
To su krcate plaže, a ne onih 35 uslikanih u Neumu!
gooUser1565008998 - obuzdaj svoje homoseksualne porive, tetkice, Evo najavilo paradu ponosa, možda se i ti omrsiš ;)
U koronu još samo novinari vjeruju zato što objavljuju sponzorske članke
@fbUser1593246334 Zato imamo preko 100 zarazenih svaki dan, i to najvise mladjih, bas zbog takvog mentaliteta i razmisljanja.... Zato je Kina jucer izolovala pola miliona ljudi jer objavljuju sponzorske clanke.. Zato firme smanjuju proizvodnju i otpustaju radnike....
Narodu je pun ku'ac svega vise tako i ovog sranja