Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ne misli još radjati?
Britanija... To ostrvo treba potopiti. Najveći belaji i problemi svijeta su tu smišljeni. Najpoganija nacija i narod na kugli zemaljskoj. Eto sad mi malo lakše kad sam rek'o.
@Doc Holliday pa oni su spasili mnoge zemlje tako sto su ih rjesili prirodnih resusrsa...da nisu danas bi im Ameri uvodili demokratiju a to nikako nije dobro
nema njoj smrti bez sikire
On je slicna dobrici cosicu. Iz njezine glave je doslo da ubiju Lady Di.
sjeca se ona kad su vjesali vjestice tad je bila tek punoljetna
I crkla dabogda vise
Krepat ces sto prije ako Bog da...
Ko kornjaca
Baki Liz srecan i rodzendan i Uskrs.Kazu da se to samo srecnima potrefi. Citam pojedine komentare i zgrazvam se na pojedinim bolesnim umovima koji mogu pisati ovakve bljuvotine o nekom koji uopce nicim doprinjeo nije tome.
Može ona i duže,poput mame
reptilka stara
Stara koka dobra juha
Stara prda zivi ko kornjaca, da je od neke koristi crkla bi davno.
Hepi brzdej Elizabeto
Nadam se da joj je zadnji :)