Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisaj i njeg i nju..
A vidi joj se"msira gromom izgorjela..
naiveča dva muslimanska dušmana
Lideri svijeta Nekad najveca kolonijalna sila i Danas najveca Vojna masinerija
Sreća da si stara, pa te neće napadati, a možda i zato neće doći, kao i kod nas kad vidi Majkicku i Markovićku!!!
Napravi mu pitu.
Što će ga zvati kad ima imanje u Škotskoj ?? TO bi isto bilo ko da Plenković pozove predsjednika Ćovića u posjetu Hrvatskoj !
Pola jadranske obale Čovićevo a da ga neko poziva u Hrvatsku ?? Velika sličnsot sa Trumpom je što Čović ipak mora u Hrvatskoj PLAĆAT PDV kojeg naravno u BiH odnsono HR Herceg Bosni naravno ne plaća ni na što jer se smatra ugroženim. Trump sa druge ne plaća ni centa poreza SAD jer se smtra pametnim, a kod njihse samo crnci furaju na temu ugrožensoti !
Sve mi je jasno ali koliko ova dugo misli živit?
Luda se ludi dopala.....
DVIJE KARIKATURE :)))))
sojta sojtu nasla
videra kraljice, ubila se za panteliju topalovića.
Ma propali ste, EU ce vam trebati vise nego US :)
eu ce se prirodno dezintegrirat.. a oni koji budu zeljeli sa red coats trgovat.. trgovat ce