Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga nece obasut, zahvaljujuci njemu i jest na prijestolju,a zauzvrat je Amerika dobila kontrolu nad saudijskom naftom i sutnju na svaki masakr na Istoku.Abdullah je sve samo ne covjek i musliman.
Obasut ce njega Ahmadinedzad pojektilima. Zao mi je sto svetu zemlju vode tako pokvareni ljudi poput te kraljevske porodice
Kada arap ima masla,... A sat, sitnica, najjeftiniji Sanaderov je skuplji od ovoga :)
Ukupno sedam slučajeva samozapaljenja u Alžiru U Alžiru su se i danas dogodila dva slučaja samozapaljenja, pri čemu se ukupan broj popeo na sedam. Na jugozapadu Alžira se danas zapalila 50-godišnja žena, prenosi alžirski list Al Vatan. U drugom slučaju samozapaljenja je 35-godišnji muškarac pretrpio teške opekline po tijelu i nalazi se u bolnici u kritičnom stanju. Podsjetimo, val nasilja proširio se Afrikom nakon što je muškarac izvršio samoubojstvo u Tunisu. Nakon tog incidenta, Tunisom se proširio val nasilja i prosvjeda koji su se ubrzo prelili i u druge afričke zemlje. U proteklim danima su se pred egipatskom vladom u Kairu, ali i pred predsjedničkom palačom pokušali zapaliti prosvjednici. Slični događaji dogodili su se i na Mairicijusu i u Alžiru. http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-rumunjskoj-se-zapalila-dvojica-muskaraca-u-egiptu-50godisnja-zena/533866.aspx
sto znaci da ne znamo ko ce se razocarati a ko nece... :) a ti gore navodis kao da znas ;)
Znam u najmanju ruku koliko i ti ;-)
EH VIDIS TO TI NE ZNAS DALI CU SE RAZOCARATI ILI NECU OPET PRICAS O NECEMO STO NE ZNAS ... :)
Da ti skratim dvojbu: dzenet Mada ces se razocarati kad stignes tamo ;-)
HAHA eto meni c.eric isprao mozak a tebi kao tv i ostala propaganda koja ima za to cilj nisu .... hahaah smijesno .... da jel mozda tjeramo am.erikance iz af.ganistana koji su dosli da okupiraju zemlju ili mozda iraka koji isto to rade e takve cemo da tjeramo InsAllah uvjek .... a mi nemamo sta izgubiti uvijek smo na dobitku Ili Dze.net InsAllah ili nasu teritoriju ...
sinko za tebe nema lijeka, c.e.r.i.c i islamska propaganda su ti vec popili mozak.... pocivao u miru u svojoj gluposti ;-)))
ko leti u britaniju opet pricas o glupostima .. a odakle mi to josh tjeramo ne muslimane da li ih mozda tjeramo iz izraela ... Ili mozda mislis na onih par \"turista\" u tunisu sa snajperima u koferima ..
Nije tacno da prva dama Amerike nikada nece vidjeti poklonjenu ogrlicu.Po zakonu ona ima pravo da otkupi poklon, naravno ukoliko to zeli.
\"...u velikoj britaniji kolijevci sotonizma...\" PA KOJI K. SVI LETITE U TAJ SOTONIZAM, DALI BI SVE DA DODJETE. ZASTO NE OSTANETE U VASIM ZEMLJAMA IZ KOJIH STE IONAKO OTJERALI SVE NE-MUSLIMANE I GDJE NEMA HAREMA????
glavni hvala ako se odnosilo na mene a ima nas vise :) a na kojim osnovama ti zakljucujes ko je glup a ko nije ... po nacionalnosti, religiji ili ???
ma nabijem ih obojicu, sile sa sa parama a pola svijeta ostade gladno zbog njih....
PARA GLUP SI !!
pa zar mislis da u velikoj britaniji kolijevci sotonizma gdje josh vlada hijerarhija koja se poziva na demokratiju lajko naci posao koji nije haram hehe e stvarno i ti i tvoji dokazi a kad toliko volis surfat i istrazivat pronadji statistike koje govore o suicidu.. Hvala Allahu koliko god dovoljno je i zar mislis da ih britanija izdrzava svojim budzetom ccc