Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to kralju!
Mladic je cetnik, a cetnici su mraka kakve nema nigdje na planeti i nece se nikad vise izroditi. To vise zenski spolni organ ne moze izbaciti, moze samo pobaciti. Tako da ne poredi njega i ovog KRALJA
priznajem.bosnjak.7......Kakav si ti glupan i kakavo ti je ogavno poredženje za ne povjerovati,mladića sa nekim da porediš bože sačuvaj...MALOUMNIĆE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To ko kod nas kad politicari bace jednu lopatu za kamere :)
i onda uzmu mjesec bolovanja zbog zuljeva hahaha
Ma 'ta ce nase glavonje?Vidis da ni pujdama nece pomoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo kralju. Da se hoce ovi nasi politicari ugledati na tebe. Nece oni medju narod isto da smo shugavi. A i da smo se osugali to je sve zbog njihovog nerada.
I onda te narod voli.
abdulah gura to je prava fiskultura
poguro auto i planeta se raspisala sto nije udjelio hedije sirotinji dva tri miliona jebes guranje auta to more svak pa i on
Ovo nije istina , ovo što se dešava nije istina , da o ovomee , to nije istina . Hvala.
koliko ih je mogu ga odnijet a ne pogurat
stipu to kralju,sam ti daj kes,ima ko gurati
To je cudno samo nama ciji politicari ne rade nista. Vidim da neki pisu da je to samo propaganda ovo ono, a kada Papa Franjo nesto uradi nije propaganda?
i naši političari isto ovako guraju ali svoju rodbinu na položaje
Zlaja i Bakir:Ta ce kralj..
cuvena americka škola, da sad svi pomisle koji dusebriznik za narod, aman-zaman..no ustvari ovaj "kralj" je samo jedan obični američki igrač Bliskog Istoka i Izraela.
ma to kralju samo guraj bil mene mogao pogurat sa jedno dvije milje.
Njegov pradjed Husejn je bio osmanski namjesnik u Arabiji, pa mu je Britanija nudila da pređe na njihovu stranu a oni ga neće dirati kad oslobode Arabiju od Osmanlija. On odbije i onda Britanci uz pomoć Arapa oslobađaju Arabiju (kasnije će je Abdulaziz osloboditi za sebe i svoju porodicu i dati joj ime Saudijska po svojoj porodici!), a Husejn završava kao izbjeglica negdje na sjeveru Sirije. Onda mu Britranci nude da bude njihov kralj-marijoneta na tek oslobođenoj teritoriji kojoj daju ime Jordan, a on objeručke prihvata. Poslije njega kralj je bio njegov mentalno zaostali sin kojeg je ubrzo zamijenio njegov sin Husejn, a njega ovaj Amero-arapin, koji je i dalje vjerni sluga imperijalističkih interesa Amerike i Britanije.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAAHHAHA.....oooh kako me ovi novinari nasmiju :D :D :D
Ajd duso bar 3 reda ahaha..mozda i svrsis..
Ovako i kod nas dodo, zlaja i bekir.