Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno koji je kapacitet ovaj ..Klix.b....,ima dopisnika i u Albaniji ha ha ...!
ma oni su mala maca i poglupi za naše :( ali ipak imaju autoput
Rado će se oni sjećati Enver Hodže, šta ih tek čeka, kao i mi Tita.
Dragi siptari,hitno saljite savjetnike u sarajevo,da potrose i ova malo sto je osralo.pozdrav Hrnjica iz todorova
Samo cekaj, sace cika doktor sa tabletama, j.e.b.o. ti tito familiju nacističku
Jesil uračunao onih 12 luksuznih stanova u Sarajevu koje izdaje ambasadama za masnu lovu, il si samo keš računao?
Alija nikad nije ni spomenuo a kamoli obećao zlatne kašike, tu redovnu halucinaciju zadojenih č.e.t.n.i.k.a i crvene im braće, al jeste zato Uoja Uadikau onomad pričao o nekim zardjalim kašikama, a Srbosloveni se kočili od smEha: http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA Uživaj budalo.
Ukupna vrijednost imovine porodice Lagumdžija danas prelazi dva miliona KM. Podaci iz imovinskih kartona koje je Lagumdžija popunjavao kao kandidat za ministarske i poslaničke funkcije pokazuju da su više od polovine ovog iznosa stekli nakon 2002. godine. On je 2002. godine prijavio imovinu vrijednu skoro 860.000 KM
Albanija je sila za nas, odite dole pa se sami uvjerite. ne razmišljajte o Albaniji kao tamo nekoj zemlji. oni su sigurno ispred nas, koji putevi koja zemlja. mrdni Suljo i Mujo iz svog vilajeta da vidiš čuda!
Hehehe, Titina je to škola ;)
Ovo je pjesma u odnosu na satro-elitu iz BiH i njene mutne poslove :-)
Kod njih bar naziv "korumpirana elita", kod nas smecar do smecara, a pokradose sve sto se da.
pricajte vi o Albaniji sta zelite... BiH je gora zemlja od Albanije !
ŠIPTARI NAJJAČI SMO NAJJACI ! SUTRA HLJEB 2 KM ;)
Sad kad stari crveni dobri sirom balkana krenu da tjeraju kapitaliste, nacionaliste, vjerne extremiste....ovi u foteljama su ga naheb,ali...jos kad im se spoje balkanci od Slovenije do Albanije...NOVA JUGOSLAVIA
Dajte nas pod hitno nakalemite na ovaj muslimanski penzioni fond, zajeba nas Radovan od korijenja i slanine se ne more živiti. Sa 85 marki pemzije gore mi je nego cukama u Sarajevu, i oni se bolje hrane a karaju se kad zažele.
Narodna izreka kaze;..''Da je lako imati kucu i pas bi je imao''. To isto vazi i za drzavu ;;Da je lako imati drzavu Bos.muslimani bi je imali davno.Isto vazi i za Siptare kojima je dodijeljena drzava 1912-e god.,ali sta im to vrijedi kad ne znaju sta je drzava -vjecito naucilo da podkrada Tursku i tako nastavilo i dalje, kao ovi moji Poturci kojima je vaznija kozica i guzica no drzava. Ali srecom Srbi se odvojise.