Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiće lovu na vakcinama.
@Amiraga Kompanije će ubiti lovu na vakcinama, a država na rasterećnju penzionih fondova koji su u zapadnim zemljama preopterećeni. Svi srećni i zadovoljni.
@Amiraga Značenje? Nemoj se vakcinisati, njima uz inat. Ccc
Najavi ti nama, baš kao i Bill Gates. Samo još objavi ko ga je prouzrokovao...nacija, institut, laboratorija ili njima slični... Mi bi zaključili zbog čega...
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3168693-iranski-vrhovni-vodja-odbio-pomoc-sad-virus-je-mozda-napravila-amerika
Pa nije menstruacija da ima cikluse
Da je se sad riješit korone, a za sljedeću sezonu ćemo već nešto smislit.
Sreca mu je sto nije u RS, sad bi mu policija pukla kaznu zbog ovakvog misljenja.
Ljudi idu na mjesec, istrazuje se zivot na marsu, ali vakcina tek za 18 mjeseci. Smijesno.
@leptirica0808 pa nije NASA za dan skontala kako otic do mjeseca. Za sve treba vremena.
Kakve su to sad informacije? Corona je puna nebuloza!? Jeste gripa pa nije gripa? Ne moze nestati iz niceg, nego je potekla sa pijace iz Wuhana?? Sad odjednom to nije gripa, pa onda informacija da ce biti sezonska pojava? Koga zaje*aj*te više? Znaci ako bude sezonska pojava, svake godine ce sa neke pijace kretati pandemija, gdje vi odlučite da je pustite?
On ocjenjuje da će virus biti uspješno suzbijen, ali da svijet mora biti spreman za drugi ciklus. Ništa nije utvrdio.
Najveći problem današnjih zapadnih ekonomija je činjenica da populacija rapidno stari. Penzioni fondovi zahtjevaju sve više novca, a kad država pokuša stvar riješiti reformom penzionog sistema (čitaj: pomjeranjem starosne granice za odlazak u penziju), javnost masovno negira. I šta je rješenje? Smanjiti broj penzionera. Kako? E ovako, izmisli novu bolest koja tjera mlade da se zatvore kućama i prave bebe, a starije da brže pocrkaju.
drugim riječima: ovaj virus se ništa ne razlikuje od virusa "obične" gripe. mi ćemo izbaciti vakcine, a vi se vakcinišite.
Nema dokaza da je ovo sezonska napast. Florida i npr Singapur su topli, pa jednako hara. Kad biste dokazali da prelezana korona daje imunizaciju pa makar i jednosezonsku izasla bih vani i “uredno otrljala” o nekog zarazenog, vratila se kuci i prelezala. Nije ba ovo za karantina nije kuga ili variola vera...
Svi ste se vi prepali za svoje pozicije,ekonomija pada,banke su u krizi.Jedino što bi mi bilo drago da vas ova kriza postavi na prava mjesta gdje ste i zaslužili.A nadam se da će neko u budućnosti i vas masone skinuti sa dnevnog reda.
įebem ja tebe usta i te tvoje tvrdnje