Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma realno boli ih briga, nazalost evo izaslo je na vidjelo licemjerstvo zapada
@prettyberry citavo vrjeme pricam da i se jebe za nas a pogotoco za odluke hadkog suda.
@prettyberry Bijele košulje, krvave boje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gde je ona brkata baba? Jel dobila nobela za fiziku?
Pišući ovo iz centra Štokholma, nikakvih velikih protesta nije bilo... Tako da ovo što vam kljix hype baca da se međusobno pobijete je pobjeda kapitaliste koji vas tlači već 30 godina. Jupi za ovce!
Ova nobelova nagrada postaje kao eurovizija
zvanično se šampi,na, prije svega Nobela i njegov izum, a nakon toga na Švedsku akademiju. u neka doba se njamke na ovu spodobu i njegovu književnost.
Sad su svi zabrinuti, a 99% nas nikad ranije nije culo za ovog Handkea
Ako Obami moze za mir, moze i ovom za literaturu. Ovaj je barem pisac, i to ne sumnjam da je dobar.
Mene bi bilo stid uzeti tu nagradu a da neko protestvuje zbog toga
podrzavao teroriste
Jado jadni... Pu!
Interektualac - sviranje ***cu
Joj sto smoriste😂
Neka je odnese, Milosvicu Arkanu Tudzmanu u Grob.
Vi to shvatate preozbiljno,,,, mozda ce neki covjek dobiti nobelovu nagradu koji voli bosnjake, pun je svijet takvih umova....... Meni nista taj covjek neznaci, a ako voli i postuje srbe, ma to nije steta nikakva........ Svakog covjeka ceka strasni sud pred bogom,,,,,,,, bog kaze siroko vam polje, radite dole sta zelite, ali pripremaajte se za dolazak pred mene.... Ja sam sufija i nikakve boje na ovom svijetu me ne zanimaju osim boja allahovog pogleda.... Samo je allah stvarnost
Ma jebati ga ali da EU kao i Amerika podrzavaju fasizam i da glumataju a namjerno prave zvrcke a nasi politicari nisu dorasli tim igrama....Tito ih je handrio i nije im dao prismrditi ni zapadu ni rusima.
Da je uvrijedio homoseksualce vjerovatno bi drugačiji ishod bio..
Sve u zivotu ima svoju cjenu, pa i evo Nobelova nagrada od danas ima svoju...vrjedi tanjir cvaraka! A kad smo kod cijena: Krava 600€ Ovca 100€ Koza 50€ Sbrin pred izbore 25€