Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj duduka sto ponosno predstavlja zastavu bih
ко se то naма sмiesка
jedino se Srbija raspala od cijele yuge hehehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
a jes mal orban
Dovoljno je da viditye glave i face bude vam jasno da dio EU zaista ne stoji nista bolje moralno, od nas. Stoje jos jedno vrijeme bolje ekonomski dok ovakve glave i to ne uniste.
nije orban mal nego ovi ostali ogromni. vucic i dodik imaju preko 195
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel mu krivo što je iza njega BiH zastava? Je*em mu ja sve chetnicko
У овој пост-комунистичкој земљи се не смије рећи да су други свјетски рат изазвали љевичари. Хитлер - НационалСОЦИЈАЛИСТИЧКА њемачка РАДНИЧКА партија; СССР - КОМУНИСТИ ; Рузвелт - демократска странка САД. То су три најјача учесника.
Vidi mile ispred zastave Bosne i Hercegovine
nije mogao izbjeci da stane iza zastave drzave koju predstavlja iza zastave BiH pitanje za ovog laktaskog morona gdje mu je zastava rs-a jesu li ti taj tvoj entitet priznali kao drzavu ti koji su sa tobom bili na sastanku naravno da nisu niti ce ikad i priznati
Treba praviti razliku izmeďu desničara i populista.
Ispade da je biti desničar neka negativna pojava. Ljevičari su se pokazali kao mnogo ekstremnijim i problematičnijim. U svakom slučaju, na sceni je jačanje desnice u Evropi i taj trend će se nastaviti do njihove potpune prevage.
Daj nemoj branit desničare svega ti. Gdje si ti vidio civiliziranog desničara, mentalno nazaduju civilizaciju, suprotnost su globalizma, mada i lijevičari imaju svoje negativne strane ali mnogo manje nego bjedni desničari. Najbolje je biti centar koji dosta naginje ka ljevici. Čim vidim da religiju stavljaju u politiku i nauku muka mi dođe od tog primitivizma u 21 vijeku.
Budućnost će ih pomesti, pomožiti sa nulom. To je kombinacija fašista, rasista, i svega onoga što se kosi sa slobodoumnim razmišljanjem. Po Srbiji se priča da Vučić drka gledajući sliku svoju.... nije ni Dodo daleko.
Boga mi sve su prilike da vam dodo nece dugo trajati a ni ostalima se ne pise bolje. Vratite EU pare koje su vas podigle iz pepela pa se gonite u 3pm.
Bal fašističkih vampira. Od zla oca, od gore matere, svi skupa.
Fali im jos Čović. Kako Dodiku ne smeta ta zastava iza leda da se nije vakcinisao.
Za konzervativce startuje petorka: Orban playmaker, Vucic i Dodik centri, Jansa i Babis krila
Mile najljepši ! Pravi dasa !
A đe Boookkkiiirrrrr stari pravoslavac!?
Gledaj Dodika k'o da je iz kukuruza izasao
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! Kao iz Alan Forda likovi. Užas i upiš! HAHAHAHAHAHAHAHAH