Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U fokus javnosti došao 2017. kada je na Instagramu objavljena fotografija na kojoj se vidi kako posjećuje kuću za odmor Adolfa Hitlera u Njemačkoj poznatu kao "Orlovo gnijezdo". Šta je ovdje kontorverzno? Pa 'Orlovo gnijezdo' je danas turistička atrakcija. Zašto pravite budale od ljudi?!?!?
Ništa čudno osim da Hitlera oslovljava sa firer, lagao je da je primljen na vojnu akademiju ali je promjenio planove a akademija je objavila da nije primljen već naprotiv odbijen, ima 3 optužbe za seksualno zlostavljanje i voli da se slika da oružjem.
Koliko godina ima onaj Shisha političar iz Zenice?
@ZutiGolubProtivSDA mladji je al je zato zavrsio Univerzitet u Travniku iz prve 😂
Čisti seks. 😍
A šta je htio pisac da kaže? Ovim člankom! Al haj se pročitaj pa kaži. Titati
Sta je kontravezno? Ovo djeca u osnovnoj trebaju ekskurzijat.
kakav poster-boy kapitalizma, kao nekada marlboro man, samo sto za ovog nemas pojma koje seksualne sklonosti mogu da se kriju iza ispoliranog supackog lica
Kontroverzni konzervativac... e moji žurnalski žurnalisti Kilxa
Pa to je Ken!!!😱
@Hipokrit2 Ahahahaaa, ali baš:)
Ma ebe mi se vala
Posjeta "Orlov gnjezdu"- Price: € 25,50, Duration: circa 35 min. Vrlo kontroverzno
Au fotografije što su je ispeglali, isto balzamovan.
@vana000 pišnula si ti
Kakve veze ima Orlovo gnijezdo? I ja sam bio. To je turistička atrakcija a ne neko svetište lika i djela Adolfa.
Napokon, ovih grobova je valmpun k....ufer!
Pa sladak je bas
@TwinkHunter Bi li mu dao?
@TwinkHunter ok fakat je hot lik, izgooglaj slike 😅🤤 MostarskaLasta, ko mu ne bi dao? :)
Je li stvarno kontroverzno posjetiti historijska mjesta poput Hitlerovog "Orlovog gnijezda" ? To je sve što imate kontroverzno o čovjeku haha