Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rezultat Prod.u.v.aj ga malo Papi, a ostali kardinali ce ti m.a.m.u na redaljku!!
Zamisli da je bosanac papa, vatikan bi za 5 godina bio renoviran u aluminiju, zlata bi nestalo.
Ja ja, samo da im dodje novi papa i da bude crnac, zelja katolika :D
vinko puljić novi papa katoličke crkve!!
imamo i mi konja za utrku
Kako je ljepo da Hrvati tako drže do svoga Pape i Katoličke crkve....to ih i drži na okupu i daje im snagu da pobijede zlo po Balkanu..
ja cu im poslati svog malog sina na obuku
@hzu......j3bo te ...papan..novi....!!
PAPA BOG I HRVATI!!!
hoce li biti maloljentika na pauzi?
I onda u avliji watikana papinoj gledaju kako pustaju dimove crni dim nije izabran a bijeli je znak da su izglasali .....papana...!
O ĆPapo moj Velike Katoličke crkve,volimo te mi Hrvati Bogom dani od tebe, o tako smo dobri, uspješni, to smo mi Hrvati i vjera, volimo se, imamo snagu sve zlo pobijediti i stati na tron! Bog i Hrvati! Dođi nam Papa ..