Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko ih šljivi, kad su međedi. prođerdali bogastvo na gluposti i mega projekte.
jel ovo krojač obami uzima mjeru za sako, pa iglice poubado
sve su to sami organizovali ( oni koji upravljaju vladom) a da vlada pojma nema, normalno sa velikim prijateljima da bi krenuli po svijetu da se bore i okupiraju zemlje jer "teroristi" nemaju zemlju, pa mogu do mile volje sada tamo sada ovamo, a kako kazu trajace godinama...normalno da ce trajati jer sami ih stvaraju...
Pa onda mu je najbolje da uzme pistolj i da se rokne. Isto mu je, ubio se sam ili ga ubio americki narod.
Samo ono što rusi objave je istina.
E MOJ OBAMA NIKO NIJE TOLIKO GLUP KOLIKO TI MISLIŠ DA SI PAMETAN....FORA OKO OVOG IZVJEŠTAJA JE TAKVA DA AKO SADRŽI IMALO ISTINE NAROD BI TREBAO POVJEROVATI U OVAJ IZVJEŠTAJ PA NARAVNO AUTOMATSKI I U SVE SLJEDEĆE IZVJEŠTAJE KOJE OBJAVI,A KO NE POVJERUJE U TE IZVJEŠTAJE JE TERORISTA..TO JE PLAN A ŠTA ĆE BITI!!!???
kako su oviameri brzi pozivam putina dda ih prduhitri jer svi naučnici struka i šta več su objavili na više načina da ova teorija o napadu avionima nije tačna a ameri sad šatro nagovaraju obamu da otkrije tajnu da su saudici financirali napade samo putin sad može ako stvarno ima dokaze napraviti preokret pa nek se rokaju malo po usa
moram priznati da mi je cudna ova forma imperativa koju klix novinari koriste "bama: da objavi..." zar nije malo neuobicajeno?