Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloprije pročitah na jednom portalu Izraelsko vazduhoplovstvo bombardovalo vojni konvoj u Sudanu. Događaj se desio prije 2mj. nezvanično potvrđen prije tri dana. Konvoj prevzio oružje za Hamas u Gaz, a oružje porijeklom iz Irana. Zvanična izjava vojnog potparola da će uništavati teroriste gdje god da se nalaze. Akcija je precizno izvedena i bez gubitaka na strani Izraela.xdfyw
Ovo je falsificiranje historije i silovanje inteligencije. Ideja stvaranja Drzave Izrael je rodjena davno prije WW II ito u Bazelu sa vodjstvom Teodora Hercla 1879-e a holokaust je posluzio kao dodatni motiv i izgovor.
pa kad se Bosnjaci nisu sjetili organizirat dovu za zrtve holokausta , ko za palestince. Bas se pitam zasto kad su multietnicni.
autor sljii za jevreje, ne valja to tako...
6 miliona moji q.....raca!