Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunisti nedajte da ovom spomeniku nikada više ni primirišu nacisti, fašisti i drugi domaći izdajnici.
Drugarice i drugovi, presmiješni ste :)))))
Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
George Orwell je davno rekao da je antifašizam stvar elementarne pristojnosti. Sretan Dan borca svim normalnim ljudim!
pazi likova molim te... kod nas su svi skontali da je najbolje stranku napraviti i pricati sta bilo... nebitno koliko je stranka debilna i koliko nikakve izgele imas...dobices dio sredstava a ne bi nikom malo na pamet npr da bilo sta konkretno radi... najbolje ovako...osnuj debilnu stranku i seri seri seri...
Sretan Dan borca svim antifasistima.
..svaka cast majstori..treba dici ustanak i ove fasiste, cetnike, mudjahedine i ostalu bagru istresti iz gaca..
> Danas Komunistička partija ide ka pobjedi na izborima 2014. godine. Komunizam su izmislili nekad 1848. a od tada čitavih 166 godina sve do danas nikada nigdje u svjetu nije funkcionisao. Ako to još niste primijetili, probudite se malo.
Ili si slijep ili glup, papola čovječanstva je u komunizmu, PRC (Narodna Republika Kina) broji 1,5 milijardi ljudi.
komunisti=fašisti