Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju balade ce samo Komsic ostati u SDA.
A ti ces braniti ovu drzavu preko zice iz inostranstva patrioto...
Komšiću, najviše je zbog tebe ovakva politička situacija u FBiH. Više štete nego koristi je od tvog političkog djelovanja. Neki dan kažeš da si za građansku državu, ali da je ustav FBiH takav, pa ustav FBiH ne sprječava nikog da da potpis za građansku parlamentarnu većinu. Razgovarajte sa ambasadama, a ne prepucavajte se po medijima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
tako malešan covjek i fizicki i psihicki, a toliko veliko zlo
Komsic 100% upravu. Ima razloga zasto na Istoku i cijelog svijeta van lgbtq Eveope nazivaju Ameriku “veliki Sejtan”. Amerika je najveci neprijatelj svojih prijatelja. Od Gadafija, do Sadama, do Bin Ladina. Samo svoj interes gledaju i pare razumiju. A mi se lafo nesto nadali. Treba to otjerati kao sto su Takibani uradili.
A šta bi ti Komšiću sa ljudima koji su platili rspuratore 10 miliona a čija je cijena maksimalno 1 milion. Uz to nabavili su respiratore čija je prvenstvena primjena u ambulantnim vozilima a trebali da nabave za kliničko liječenje. O svemu najbolje govori podataka da se od prvog dana ovi respiratori ne koriste.
DF će od idućeg izbornog ciklusa 100% biti 2. najjača stranka u BiH, SDP ide dalje u urušavanje. Repsekt Komšiću na imanju kičme i stava
kako mislis 'vrse pritisak'. smit mema podrsku njemacke, nema podrsku eu ali ima podrsku usa i gb. dakle on samo postupa kako mu oni naloze. nema tu nikakvog pritiska. zasto je takva strategija usa i gb treba pitati predhodne generacije politicara, prevashodno iz sda
i lako su prokockali podrsku usa i gb koju su decenijama imali. pitajte ridjobradog, on ce znati.
ljudi ne shvataju da je miniraju Bošnjaci i država BiH na svakom koraku. Kontaju bitno je zabaciti SDA i tjt. Oke zbaciti, ali je li Konaković alternativa? U pamet narode
Malo napada Rusiju malo SAD, baš divno.
Jedino ovaj lik ima m.da da otvoreno kaže istinu, dok se Bakir vođa SDA ušutio i ne smije pisnuti da je Amerika podstekač cijele političke situacije ovde.
Vidi Bakirovog glasnogovornika.
Devalvirao si totalno , zbog lopova si zalozio obraz i totalno ga izgubio , na zalost
doci ces i ti sejdo na red polako samo
E moj Komsija. 30 godina trazimo da stranci ostanu, a sada ne valjaju ni oni ni OHR. Mogli smo ovo predvidjeti i odavno se nagoditi, prije svega, sa Srbima. Jer to i jeste realnost - dva dominantna naroda u BiH. Umjesto toga, sada nas je prvo Smit sredio pa ce Ameri i EU da odrade za Hrvate.
On pogodi dan ranije kakva ce presuda biti i da će Milićevićka biti oslobođena hahah. Bravo Željko.
Hahaha cuj ovog,ne valja kad su stranci po strani a opet mu ne valja kad intervenisu!!
Hočeš li i amerima polomiti prste patrioto?
Ukrcao si se na brod koji tone i nazire ti se kraj. Izdajica.