Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato nije prokomentarisao dok se ne utvrdi ovaj seljak se nasao da laprda, da se uvuce zapadu u dupe...e jesmo jadni majko mila
Komsic bi mogao nekad i da zacepi kad ga niko nista ne pita.
Reče mali ne bitni kvazi političar iz protektorata kome je maksimalni domet Sarajevo.
Kerina kao i obicno lapanda suplju pricu. Sta sad kad se ispostavilo da raketa nije ruska? Vidi ublehe od "predsjednika" koji leti pred rudu kao i obicno, losa rakija je u pitanju.
Ti ćeš ga zaustaviti isprtku mali svojim arogantnim izjavama umislio da je tito
A evo i ovaj ovan se javio, poslusat će te vjerojatno..
Rusija se mora onesposobiti
Ovaj blento sve zna. Ako im on zaprijeti prstom kuku njima.
Nitko ništa poduzet neće dok tebe ne pitaju ... Toliko si im bitan ....
Vidi ovog lupeža. Jedva čeka da nešto lupi da platu zaradi.
Komsic bi mogao nekad i da zacepi kad ga niko nista ne pita.
A što ne pišete da su Dodik, Cvijanovic i bagra otišli položiti zakletvu u crkvi?? Niko se od debila našista i kvazi analitičara ne oglašava. Doduše isti im je glavni grad Beograd. Da je neko od Bošnjaka spomenuo džamiju u najmanju ruku bio bi SDA bot ili radikal. Ima li Marfija živog?
Pa nemaju gdje drugo da polažu zakletvu. Crkva ih je “ oblikovala” , crkva ih je “ poduprijela” i sad su tu gdje su, zbog crkve. Svi njihovi heroji iz istorije nisu u njihovoj zemlji. Skroz zajebano.Još im samo treba da im recimo neki Huse i Josip budu “rodjaci “. Gdje bi onda polagali zakletvu? Pored stećaka svojih pradjedova?Ne može to.
Kako se lepo ĆAMIL poklonio zastavi Republike Srpske danas: https://t.me/buntcg/18864
e moj Komšo, haj Rusiji reci da bi mogli dobiti po nosu..... :(
Zašto ga neko nije pitao za narudžbu automobila za Predsjedništvo? Ipak je to tema koja mu je bliža. Ili je Dodik kriv za to...
Komsicu hajde sto mi ove spekulišemo ali i ti? Hvala Bogu pa se ne pitaš ništa.
Ko bolan tebe vuče za jezik samo šuti ko te šta pita bolan bolan