{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komentator Washington Timesa Sanadera nazvao "drskim lažljivcem"

F
20.11.2007. u 09:35
0
0
Komentator Washington Timesa Sanadera nazvao "drskim lažljivcem"
0
Komentator Washington Timesa Sanadera nazvao "drskim lažljivcem"
Dnevnik Washington Times objavio je članak svoga vanjskopolitičkog komentatora Jeffreya Kuhnera pod naslovom "Laži u crvenoj sjeni" koji, neposredno pred izbore u Hrvatskoj, kritizira premijera Ivu Sanadera.
Autor ga naziva "nepopravljivim i drskim lažljivcem, najgorim u istočnoj Evropi".

"Sanaderova vlada građanima Hrvatske tumači da je članstvo u Evropskoj uniji nešto na što se sa sigurnošću može računati. To nije tačno. Vlada nije uspjela reformirati ekonomiju i pripremiti je za članstvo u Uniji. Na ekonomskom planu, kao i u reformi sudstva, Hrvatska zaostaje za drugim bivšim komunističkim zemljama. Međutim, umjesto da se suoči s teškom stvarnošću, Ivo Sanader je niječe, ili još gore, o njoj laže, kako bi prikrio slab rad svoje vlade", piše u ponedjeljak u Washington Timesu Jeffrey Kuhner.

Iako mnoge međunarodne analize kritiziraju stanje u Hrvatskoj, "vlada obično za svoju javnost izdvoji nekoliko pozitivnih informacija iz tih dokumenata te tvrdi da je stranci samo hvale za postignuti napredak".

Jeffrey Kuhner, koji je prije desetak godina u Washington Timesu redovito hvalio stranku Franje Tuđmana, sada piše da je "HDZ imao još jednu priliku ali ju je propustio".

Kako pokazuju ankete pred izbore, piše ovaj američki novinar, "Hrvati odbacuju Sanaderovu politiku arogantnoga i kontinuiranog varanja".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: