Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/sipa-i-danas-nastavila-aktivnosti-nova-hapsenja-zbog-ratnih-zlocina-u-prijedoru/246989 cetalji u Prijedoru na aparatima u misjim rupama
Nato je u fazi raspadanja. Ova vojna organizacija nema više potrebe da postoji jer USA niko neće napasti a vojnici za ciljeve širom svijeta regrutuju se na terenu preko uz pomoć izdajničkih vlada.
https://www.youtube.com/watch?v=9Imko9T870A Evo vam jedna dobra emisija o NATO-u a radi se o jednoj finoj diskusiji mladji ljudi iz struke ZA i PROTIV,NATOA...
Licno mislim da Turska vise treba Nato-u i SAD nego oni njoj.Skonto je to Putko geo-politicki znacaj Turske pa je na vrijeme uskocio.
Ovo je početak kraja Turske države.
otkako su Radeljaša uhapsili svijet u krizi xD Pravda za Esada!!!
u roku od 12 mjeseci Amerika ce pokusati da uvede svoju,dobro poznatu,demokratiju u Tursku...
Već je pokušala udarom onog plačke Gulena i pokušavat će. Teško da će im oprostiti neovisnost od cionističkog MMF-a
Nesto gledam izgleda se i nato posao urusavati?
Nemoj se ti plaho sekirati. Tih 150 oficira je pozvala Ankara u sklopu istrage julskog pokušaja vojnog udara. Kako ovaj izvor iz NATO-a reče, nešto više od polovine vojnika je već zamijenjeno novim.