Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je fin ovaj Slobo da ga uspordjuju s anecim najgorim, a vecnia srba ga brani. ovo je neka urota protiv srba opet!
Opet ceo svet protiv srpskog naroda
Mjera za zlo - Milošević!
Slobo nikada nije osudzen! Navodni zlocinac! ;)
Sto ne gumo ovih americkih hamala i poltrona ko sto je ovaj kolumbijski.
sve ista Vnago ....
Duke jedes govna niste u stanju srediti stvari u vlastitoj drzavi. Policija I vojska vam korumpirana do kost, nesigurnost u svakom vecem gradu. Gerila je organizovana I posteniji su od vas.
Čuj ko se javlja?! Pre'sje'nik Kartelistana.
Uzasna je ta vlast u Venecueli, ali samo otkad je otkriveno da imaju vise nafte nego Saudijska Arabija (doslovno). Prije tog su bili ok, ali sad ne valjaju...
Ha ha, najgori su na dunjaluku
Po meni Balkanski kasapin je jos uvijek nedostizan.Cak i Maduro puno za njim zaostaje.
Ma Soroš i tako to...
Covjek gospodin ,jbg nece da se proda amerima
S kojim god Srbinom pričam, gotivi ovog Madura. A kaže "nije mu mrzak bio ni Predsjednik Milošević". Znači da imaju nešto zajedničko fkt. Maštaju o napadima na druge zemlje. Samo što Kolumbija nije BiH, pa da se može tako lako napasti.
Bili su brutalni na zenama, djeci i starima. Sto nisu bili brutalni u Vozuci??
Dobro je što su zločinci iz 90 tih danas sinonim za ono najgore... Samo u Srbiji se slave herojima
Klixaši podržavali Madura. Šta će sad? Raspad sistema