Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri ljudi vode dobru politiku. Svaka im čast.
Vidjet ćemo kako će glasati oko Rezolucije...
Dobra Kolumbija, dobra cista koka, rezemo je ovdje tri put' i opet ide pod cistu
✅ BIH takodjer da prekide odnose s terorističkom državom Izrael.
Escobarova Kolumbija prekinula odnose sa tzv. Izraelom, a Konakovic jos nije. Sve sto je u nasoj moci da pomognemo braci Kolumbijcima rijese se kartela, ucinit cemo, oni lideri i narodi koji se Boga boje, zaduzuju nas sve smrtnike na Allahovom putu
Bravo
Kad lokalni vehabitosi shvate da je Nikaragvi i Kolumbiji vise stalo do Palestinaca od njihovih nalogodavaca, postat ce jim jasnija slika tko je njihov pravi mentor behind the curtain.
Svaka čast. Testisi i obraz su uvijek na cijeni.
Zamisli prekidaju nekakve odnose nakon sto su krvoloci ubili na desetine hiljada djece i zena? Sve same americke kujice i uvlakaci fujjj
Ova Kolumbija im je nekada bila veliki saveznik.Kupovalo se oružje od Izraela, avioni Kfir.Isto tako za vrijeme aparthejda Južnoafrička Republika. Imali su saradnju sa Izraelom u razvoju nuklearnog oružja. Sve se to promijenilo ludackom politikom Natanjahua.
Unidos por un pais 🇨🇴-🇵🇸
Tako se to radi.
Kolumbija je američki saveznik baš hrabra odluka.
Izraelski ambasador u Srbiji na ruskog "Sputnjku" optužuje bošnjačku politiku da podržava terorizam.
larga vida colombia
Svaka čast, kamo sreće da i mi to uradimo.