DW video dana
0
Koliko su sigurni kruzeri
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio na jednom kruzeru sa Bosancima zemljacima, kapaciteta 1500 putnika. U jednom momentu je oglašena vježba evakuacije, izlazak i oblačenje pojaseva. Tome sam prisustvovao samo ja i moj kolega kojeg sam ja \"izvukao\" iz kabine. A onda kada nesto bude kukulele, ne valja ovo ne valja ono, ne valja kapetan, ne valja posada. 90% žrtava je uzrok panike i nekontrolisanog skakanja u more. Dabogda niko nije poginuo, ali realno broj žrtava je mogao biti daleko veći. Žao mi kapetana, kako ljudima nije jasno da samo posada broji preko 1000 ljudi i da jedan čovjek ne može koordinisati svaki pokret na tako iscjepkanom mjestu kao što je takav brod.
Frajer prvo kaze \"ne znamo kolika su bila ostecenja\", pa nastavlja \"brod je ta ostecenja morao izdrzati\".
moj Mirsade, pusti savrsene bosance da komentarisu, znas vec da smo najpametniji, najbolji, najsnazniji, naponosniji itd itd... covjek je sigurno kafanska ptica! upisao je pravo i mislis da je svjetski covjek! :)
@anonimus, bravo i ti izgleda radis na nekom Institutu.
hahahaha-gledaj mu na taskbaru jes poredao programa.....neznalica.....
Ljudi, jel ovo neki brod potonuo ili?