Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle dali su ukrajini trogodisnji vojni budzet Rusije, i opet gube, evropski i americki magacini oruzija prazni, i opet ukri sa citavim natom iza sebe gube iz dana u dan...
Evropski i americki magacini oruzja prazni? Hahaha jest jest. Dali im sve, nista sebi nisu dali. Dali im visak i sa tim viskom drze ruse u nekoj vrsti statusa quo. A Rusija sto dobija/kupuje oruzje i dronove iz Irana, Kine, S. Koreje?
Rusija je toliko naslijedila od Sovjetskog saveza, tolike godine imala ogroman vojni budzet, a Ukrajina nista. I onda dodje zapad, da im 100 milijardi i potpuno ih zaustavi pa i vrati nazad sa veceg dijela teritorija. Jadna li je Ruska vojska. Slave svako osvojeno selo i unisteni Abrams kao da su pobijedili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evropa se uvalila, Ukrajina dobila uglavnom zastarjel8 smece i dugove a genocidna USA trlja ruke. Rusima naravno svejedno. Oni po svom programu
Civic im je najskuplji bio.
Najvise im je pomogao Eldar Civic
Rat Rusije i NATO preko ledja ukrajinske sirotinje, a na račun EU.... Ukrajina k'o crna rupa usisava novac i tehniku.
Od EU 138 milijardi eura, od Svajcarske, Norveske, Australije, Engleske i ostalih tajnih donatora jos 50 milijardio, a od Amerike jos 150 milijardi, sto je najmanje 338 milijardi eura. Puni iznos pomoci ne smije se objaviti, jer kada bi se jos i to objavilo, tada bi u svim drzavama EU izbile velike demonstracije protiv njihovih Vlada.
… majko mila 136 milijardi a ništa! Mi bi 90-tih na Mjesec došli!
Kupis manje drzave za manje para.
Da li ste za ili protiv finansijskog i vojnog učešća kao vid podrške Ukrajini u ratu protiv Rusije? Mnogo bih volio da je to bilo referendumsko pitanje ovdje u Njemačkoj, a tako i drugim zemljama EU. Ja znam jako dobro koji bi odgovor 3/4 građana bio!
A mi dobismo par milijardi a nisu nam dali da se branimo. Trebali smo tuziti UN zbog uskraćenog prava na odbranu.
Koja ba EU?? Od svih tih novaca je Njemačka dala najmanje 80 % tj sve od našeg Poreza kojeg krvnički plaćamo.
Jao, dokle bi Armija BiH stigla sa ovakvim budžetom...
EU u toku rata nije bosnjacima nije dala ni jedan metak, ni jednu pusku, a o topovima, tenkovima, avionima i raketama i de na govorimo, iako je Alija Izetbegovic to od njih trazio 1993. godine. Americki predsjednik Bill Klinton je u avgustu 1995. god. odobrio vojnu pomoc bosnjacima od 50 000 000 USA dolara, koja se sastojala od municije i nekoliko hiljada pusaka, ali su hrvati jamili pola od ove kolicine, jer je sve iskrcano u Rijeci.
Evropa se mora odbraniti od agresorske ruske čizme! Pa agresori su pod Staljinom pobili milione svoje ruske braće, zamislite tek pod diktaturom ludaka Putina, šta bi radili drugim nacijama! Samo rokajte ruske agresore!
momak sramota je ne ići u školu
@ArasKospicBLx Idi ti u školu i to kod Putina! Tebi je potrebnije obrazovanje. Ja sam profesor! Navedi mi ljude koji su tražeći bolji život otišli u zaostalu i diktatorsku Rusiju, a ne na razvijeni zapad! 😂😂😂😂😂😂
Europska unija je jedno zlo...šute na ubijanje djece i žena u Palestini
Prilikom agresije na Bosnu,uveli embargo na oružje...licemjerna EU.
Obrišaše komentar na prvom mjestu koji govori da klxi briše komentare hahahahahah