Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo bila perverzija. Na istom kontinetnu ljudi umiru od gladi.
Urednice ....ili ti moderatoru..... ,daj zaviri kako ti zivi narod u Bosni , ostavi se prepisivanja sa drugih portala i stranica...!
MI smo narodu u Rajvosa osigurali dovoljno krmećih pašteta, za to se pobrinula skojevka dronfulja Mirjana direktorka radodajka, a i božićnu jelkicu je okiturio onaj naš polupjani metuzalem Betmen da se narod veseli. Kod nas nema gladnih jer uz SDP ima dovoljno krmetine i igara za pučanstvo.
Kod nas drug Zlatko 10 godina staža sa profesorskom platicom i nakupovo nekretnina za 2 miliona maraka, ko kaže da u prosvjeti nema dobre zarade. Izgleda da su kod nas vrhunski znanstvenici vrhunski plaćeni, ako, ako tako i treba, smrt fažizmu sloboda drugovima poČetnicima.
e pravo mu je ime "Zina" - blud
Vako su i mladi muslimani BiH bili zamislili bastion bogatstva samo za njih narodu karina i vazovi hodža i vehabija nepismenih.
Nema brate, b.e.m.j.e ja ovu nasu drzavu,samo tuga,jad i cemer...hodam,ceprkam,trazim posao,nema gdje nisam pokucao na vrata,svi govore da ce zvat al nista od toga...radio bih i za 300KM...a Tihica i Bakira boli k.... za ovim jadnim narodom b.o.j.e li ih Alija mrtvi u p.a.k.s.u
ovaj krao vise nego nasi politicari
Imaš još fore do nove godine pokreni se ili ostani sjedit kući.
ima li ko da mi posudi 100KM da mogu i ja gdje slavit novu godinu da ne sjedim sam u kuci...vracam cim budem imao...svijumi
Mislim da i kod nas nije nista bolja situacija..samo sto je narod zatrovan laznim nacionalizmom pa bosanskog proljeca nikada nece biti. Politicari iz oba entiteta..samo nastavite krasti vlastiti narod..nemate brige!!
sad ce doci Serijat i svi ce biti podjednako siromasni !!!! ili, nikad se ne zna, mozda Kalifa odluci odluci da bude jednakiji od drugi h ?!
Fuj, zakasni na avion , a bas sam se planirao nauzimat' !
Ako nasi politicari vide ova auta naje*li smo :D
OOOOOOOOJ DJEVOJKO ĐIĐO MOJA ĐIĐALA TE MAJKA TVOJAAAAAAA
E moj suljke lahko je vama u sda kad vam je u federaciji narod gl.up
kace kod nas ove aukcije...mi bi skupili 3 milijarde..taman da dugove vratimo :D