Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Se**m se kako na Annana tako i na UN.
Dobro ko je nas kl.ao sijiti ili suniti?Sta je \"neduzni\" sto se \"neduzno\" igro sa zaroblj.enicima.Koji nece da stvore mul.tieticku jedno.nacionalnu BiH? I nemojte se medusobno \"maziti\" ,mi smo tu
jel vi znate koristit navodnike uopste? ako stavite \"sokiran i zapanjen\" pod navodnike, dajete utisak da covjek lazira svoja osjecanja. Ako citirate neciju izjavu, onda se najmanje jedna recenica citira - ne mogu se citirati dvije rijeci. :D Mislim totalno bezveze, pa covjek je stvarno (kao i svi mi ostali~) sokiran i zapanjen dogadjajima u Siriji.
a nisi smio pisnut kada su Saudijci okupirali Bahrein. Klovnu najobicniji...
Cionistikcko-zapadnjacke sluge placene saudijskim i katarskim petrodolarima, a naoruzani od strane procionistickog turskog Erdoganovog rezima, nastavljaju masakrirati Sirjice, kako bi za to ptuzili sirjijsku vojsku i izazvali krstasko-cionisticku okupaciju, podjelu i unistenje Sirije. Iza ovog novog maskakra stoje isti oni koji su napravili masakr napravili masakr u Houli i koji vec godinama svakodnevno masakriraju Iracane vrseci teroristicke cinove. Pripadnika i simpatizera te ideologije ima i u BiH, dovoljno je pogledati i ove komentare, ali sigurno ih se drzi na oku http://www.advance.hr/vijesti/ugledni-njemacki-list-frankfurter-allgemeine-zeitung-masakr-u-houli-su-pocinili-pobunjenici/
Hovno jedno,nisi bio sokiran Zlocinima u BIH...........
Vahabitu, zna se ko kolje u Siriji i ko je klao u Houli, ali mi Bosnjaci, Muslimani, Suniti haneffijskog mesheba, znamo da ste isto kao u Siriji sutra (vec jeste pocinili borjne zlocine) spremni raditi i nasoj djeci cim dobijete zapovjedi od onih koji vas placaju i znajtei drzimo vas na oku! Znamo sta ste radili i sta radite svuda gdje dodjete, znamo ko vas placa i kojim putem, a znamo vrlo dobro i o savezu zlocinca i britanskog hamala Abdul Vehaba sa Saudima, kao i brojinim drugim zloicinima koje su pocinili nad muslimanima, uglavnom zenama i djecom dok su vrsili osvajanja i pljacku arapskog svijeta! Vehabitu, znamo ko ste, ali necete jos dugo! Arapski narod ce Saude uskoro motkama smlatiti, a nece ni dugo pokrovitelji vam u Londonu, Washingtonu i Tel Avivu! Mrznja koju i ovdje pokusavate posijati medju muslimanima u cemu vam nesebicno pomazu cionisti poput @ampaka, osudjena je na propast i zapravo sami ima kontra-efekat! Propao vam je projekat, ali taj telal iz Beca nesto kasni.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se.
I MI TAKO TREBAMO POBITI SVU BAGRU SIITSKU,KAKO U BOSNI I HERCEGOVINI , TAKO I U HRVATSKOJ !!! ONI PODRZAVAJU U.BI.JA.NJA NASE BRACE MUSLIMANA SUNIITA U SIRIJI I CIJELOM SVIJETU ALL.AH IH UNISTIO , INSHALL.AH !!! PROKLET DA JE BASHAR AL-ASSAD I NJEGOVE PRISTALICE !!!