Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bojan Obrazuj se, smrdljivi čet.nički izrode: http://www.youtube.com/watch?v=6PJGCdQkMcU 3:14 - NA REDU JE BANJA LUKA, I TU NEMA MNOGO PRIČANJA! ZATO ZAHVALI OVIM VAŠIM POMAGAČIMA U VIDU UN-a I OSTALIH NEPRIJATELJA BOSNE I BOSANSKIH MUSLIMANA KOJI SU OVO GORE ZAUSTAVILI, INAČE BI VAS ATIF I KRAJIŠNICI TJERALI SVE DO BIJELJINE I PREKO DRINE, A PREKO SAVE SVAKAKO! PITAJ MALO STARIJE, KAKO SU U BL ČEKALI NA UPALJENIM TRAKTORIMA DA PUKNE I DA BJEŽE! ATIF SA ZAPADA, RAHMETLI MEHMED ALAGIĆ SA JUGA, NE BI VAS NI JNA SPASILA, SAMO DA JE ALIJA RAHMETLI REKAO: \"UDRI GENOCIDAŠE, J.E.B.E.Š. AMERIKU I NJIHOVA OBEĆANJA!\"
Najnepismeniji portal u BiH, definitivno!
Jasuši Akaši mi je odvratniji od ovog Kofi Annana. Krajem ljeta 1995-toga bio je na ručku u Karađorđevu i komentarišući ograde za divlje svinje i ostale životinje uporedio zaštićene UN zone sa tim unutrašnjim kavezima za divlje životinje u lovištu sa istim. Eto, to mu je bilo smiješno, šaljivo, dosjetka za ručkom.Pfuj, PLAVI ŠLJEMOVI kada ti dođu u tvoj grad, selo, državu i kažu da su tu da te štite, namah se spremaj za odbranu ili bježi. UNITED NONSENS! :(((
E moj Bojane, tebi je nekih dvadesetak godina ocito... Da nije bilo HVO u pocetku rata (do sukoba) i da nije bilo Hrvatske vojske pred kraj rata da oslobada Bihac i sjeverni dio BiH, ti ne bi sada mogao da pises kretenluke.
jest vala, da smo imali imalo pameti ne bi stali na 49% teritorije nego nastavili dalje pa vas sve stjerali u 5% da se malo guzuvate, C*tnicku ti majku!!!
@bojan jeste jeste, pred kraj rata kad su hrvati s olujom stisli, i ovi drugi dosli skoro do banjaluke, a un reko stani, mogli ste i bez toga ostati
probudite se Pravoslavci Bosanski, ne izdajte silnu krv prolivenu braneci Bosnu od Srba! Ne dajte da vas srbi otmu sebi!
Jest vala, da smo imali imalo pameti ne bi stali na 49% teritorije nego nastavili dalje. Ovako Hrvati imaju 20% a Muslimani 30%. Mogli smo barem jos 20% uzeti sebi.
a o iraku, afganistanu, palestini? de malo i ono za sto su amerikanci/izraelci krivi