Ruskinja, Izraelka, Marokanka...
0
Ko su najseksipilnije političarke u svijetu
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj oprah SEXY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
1,3,4 su dobre,ali Oprah i ova zadnja Semsa Suljakovic nikako
Tzipi lici na Saru Silverman
ovdje mozda 1-2 politicarke....oprah nije,ova druga voditeljica...ova ravaku....NE ZNAM
ja bih sa melissom volio nesta voditi.
Ubjedljivo prvo mjesto bi trebala zauzeti Dusanka M....,ali od pozadi.
glupav naslov, one nisu politicarke vec su samo (i to mozda) clanovi ili simpatizerke neke od politickih opcija, jedino su ova ruskinja i sarah u nekom od politickih tijela..no nebitno u svakom slucaju niti jednoj ne bi ruka naplatio :D nisu sve sexy ali...probirac...:D
glupa vijest pa hajd!
a dje ba tihiceva zena :O
a borjana kristo?????? xD 99999999999 politicarka po sexipilu xD
Ne kontam kako su Alinu Kabaevu stavili u konkurenciju ovih rugoba. Kabaeva je inače tatarska bivša gimnastičarka. Prije par godina ju je sprčio Putin i jedne nezavisne novine to objavile i poslije je to bilo zadnje što su objavile. Putin ih preko noći zatvorio. :) posebo ne kontma šta ovdje rade Oprah i Sarah Palin.. ogavne šuge
neas pojma
u jeba te isus,kako bih ih sprčija sve u donju smrdushu
ooojj sarah palin vi niste normalni skovo bi bolju trebu
Muslimanke su obavezne se oblaciti \"fino\" samo kada idu u dzamiju ove sto su 24h dnevno to je vec tradicija ;) ;) Ne mjesajte tradiciju i vjeru.
Pa ne znam da li prakticira vjeru; ali je porijeklom Tatarkinja (kao i npr Dinara Safina), i roditelji su joj muslimani.
a Jerko Lijanović, đe je on