Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ta znaju svabe! Unas narod prica da nema korone i da su maske bezze
@fbUser1580842179 pa nemoj bit ovca i pratit tude trendove,ja ne vjerujem da maska pomaze i nisam ni jednom stavio niti cu.
Opravdano, a pošto su kod nas veće plate i bolji standard nego u Njemačkoj kod nas su kazne svega 500KM.
Kraljica. Eto sad bosnjo kad si u njemackoj ima da je nosas, a kad dodjes kuci roditeljima, neni i dedi nemoj je nosat jer ti si bosnjo i zivs moto NECE MENE zato ne vezes ni pojas
Zato ne živim u Njemačkoj j... Bošnjo i tebe i masku ti
@NekiNesto a eto inace krpica ce nas da zastiti od najsmrtonosnijeg virusa...jesu vas ubijedili nea sta.
Tko ne nosi masku u zatvorenim prostorim! Tako je ispravno napisati. Novinar KLIX-a je to NAMJERNO izostavio. Na otvorenom nikad neću nositi masku. Nikad i nikad. Čak i po cijenu fizičkog suprotstavljanja tim nasilnicima koji hoće da mi stave brnjicu, a sutra možda i povodac!
Bice tebi 29.08 ko ce koga da kazni!!
Tako Svabo pravi drzavu i sistem pa ti vidi sta ces.
Sad ce odma i nama kazne, jedva dočekali upm
Tipicna fora. Ko odbija idiotske mere, prikrpe mu epitet naciste fasiste itd.
Hebo te i drzava i sve! Znaci mogu ti narediti sto god pozele! Pa nek nosi ko hoce i nek se vakcinise ko hoce, valjda je to neko ljudsko pravo na slobodu...
O ovome sam govorio prije dva mjeseca da treba uvesti i kod nas. Bilo je i podrske a i minusa. Manje korone, manje umrlih, biznisi lakse disu, vise dolazaka iz dijaspore i stranih turista...manje bolovanja u firmama, pa sta je onda problem da se svi dobro potrudimo...? Jedino ako "nema korone" pa da dzaba ne petljamo.
Dresura na nivou.
Metnu ga tetka nasim dijasporcima koji ni u sta ne vjeruju...kažu vi sve blokirali a kod nas u Njemačkoj nista
@doktor a zasto ona mora biti u pravu?
Angela, pusti dojčland, dođi u Bosnu da te proglasimo za kraljicu sa apsolutnim ovlastima, da malo pospremiš ovaj haos!
A kod nas kazna bila 5 puta skuplja!
Zato kod njih nema registra kazni gdje kazna zastari za 5 godina, nema nigdje u svijetu.
Maske su obični blesimetar,nemaju veze sa coronom,maske ne zaustavljaju viruse.
Do neki dan si ti pjevala drugu pricu, sta je sad Ms. Angela? Sta rece, mi na crvenoj listi, od nas korona, s odmora ljudi donose koronu, a ko je nama donio?
A istovremeno zabranjuju svojim građanima da protestvuju zbog ovih fašitičkodiktatoriskih mjera i zakona gdje otvoreno oduzimaju ljudima bazalna ljudska prava.
@gooUser1585088767 ne znaš ti šta je fašizam