Božićna priča Deutsche Wellea
0
Ključar najsvetije crkve u kršćanstvu je musliman
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
očigledan primjer...da moramo jedni sa drugima živjeti, i poštovati jedni druge....
ocekuje se priliv toplih komentara Da iskoristim priliku da cestitam pripadnicima katolicke vjeroispovijesti sretano i blagosloveno Badnje vece i sutrasnji Bozic Pozdrav od pravoslavca
Nema nista gore kad se za Bozije poslanike govori da su proroci, tipa \'prorok Isus\' ili \'prorok Muhammed\'... Da Bog dragi sacuva!
pravo dobre komsije svako 50-ak godina nas vode na klanje :) nema sta komsije su nam za 10 :) :)
sto ne volim ove zatucane, ako mi komsija cestita bajram, sto ja njemu ne bi mogo cestitat bozic i bog kaze da budemo dobri sa komsijama, a vi iz gornje maoce ako nemate komsija druge vjere, ne govorite u ime svih, jer ovo je bosna i uvijek ce bit i katolika i pravoslavaca i muslimana. i jos jedna stvar, samo jedan sudi, znaci nemate pravo da osudjujete ko je kakav musliman. vozdrica :)
@ niki Što se javljaš kad nemaš apsolutno nikakav argument povodom moga komentara.Izgleda da nikada nisi Bib.liju uzeo u ruke.Nije vjera tradicija kakvom je smatra većina ljudi kod nas.Ispade po tebi da Is.us nije jeo svinjetinu zato što je nije volio.Ta zabrana stoji i u Bib.liji u starom zavjetu i Is.us se toga držao.A u novom zavjetu su Is.usove riječi, kako nije došao da mijenja zakon već da ga provodi.Kakva ti je to logika,što je bog stvarao svinju.Stvorio je i druge biljne i životinjske vrste koje nisu jestive,a neke i otrovne.Mogli bi onda isto reći što ne jedemo pse.mačke,miševe.
svaka cast na svakom komentaru, zalosno je to sto bi svi ovi koji pucaju minuse, ne kontaju da bi se trebali pretvoriti u jako dobre djake, i to bas tvoje i to na duze vrijeme! @ ovome sto nazivas civilizirane i postene ljude papcinama, i tunjinu historiju lazljivom, pocni sa obrazovanjem i kulturnim uzdizanjem, tebe radi, a i tvoje ti okoline; pocni naprimjer sa zoranicevom etnogenezom bosnjaka, sve argumentirano, naucno-historijski dokazano, mi smo ucili i znamo vasu historiju; a vi o nama ne znate nista; @
Vi pojedini odmah poslije ponocke trk ka racunaru da krhate minuse onima koji vam cestitase praznik.( civilizacijski nema sta).Stoko jedna nisam vam ga ni trebao pozeljeti.Drugo sto sirite historijske lazi i izazivate sukobe opetvam kazem stoko jedna.Sada navalite sa minusima.
ako su bili u Jerusalemu i prije Muhamedovog dolaska, znaci da su bili kriscani,po presli na islam. Nista cudno
SRECAN BOZIC!!! Budimo svi malo pametniji!
Daj bolan kljuc ovim sirijskim ili etiopskim kriscanima i idi kuci, vidis da te ionako niko ne postuje. Nek se dogovore kao znaju i umiju. Franjevac hmm????
Oni su muslimani i u tom gradu su živjeli još dok je živio i poslanik Muhamed. ??????????????????????????????????????? Kad je Muhammed zivio u Jerusalemu?
@objektivan postuj drugu vjeru i ne k.e.n.j.a.j. Ono sto pogotovo vehabije(za mene je tvoj nacin razmisljanja ogranicen i posjecas me na njih ako vec nisi predji u vehabije) ne kontaju je da je Muhamed A.S zivio u drugoj kulturi na koju je i tradicija utjecala,... trebamo razmisljati Muhamed A.S je volio ribu svi moramo voliti ribu. Bog treba biti nevazistan do sredine i to je u krscanstvu. Smatram da je to jedan velik promasaj u islamu. Sto bi Bog branio samo svinjetinu , sto je onda napravio reci mi razlog. Sto bi volio jedno svoje stvorenje a drugo mu se gadilo. Sorry agnostik sam ali to mi je bas promasaj u islamu pogotovo kod vehabija / ostali nisu takvi (ne oponasaju Muhameda A.S).
STA SE OVAJ JADNI \"INTELEKT\" BUSA NEMA BOLJE KNJIGE OD KURRANA NI CISTIJE VJERE OD ISLAMA
Glavom mućnuo, s\'nogu ljutu cugnuo...itd
Ne moze se cestitati blagdan/praznik dok se istovremeno cini akt geenocciiidaaa. Negiranje nacije je upravo taj akt. Osim toga u Bosni nema nekakvih bosanskih katolika nego Hrvata. Pogledajte ustav.
Taj Zrinjski što ga slavite je poginuo na strano Mađara,nije za domovinu.