Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOLIM ZA ODGOVOR NEZNAM ŠTA SE DEŠAVA SA RATKANOM CJELI DAN NESERE I NEJEDE DA NIJE DO GRAHA?
Prvo krastavci, pa paradajz pa sad ove klice .. sta li ce iduce slagat
U pravu si tek predstoji katastrofa, cunami, ešerihija-koli, zvani. Pogledaj ovu srbijansku emisiju o GMO. Tek smo naHe*b+ali http://www.youtube.com/watch?v=Gt8xSNW1z20&feature=player_embedded#at=52 @pdd
hajmo opet malo pismenosti. od prosle sedmice ste cak prestali koristiti pravilne (latinske) izraze. bakterija je jos uvijek Escherichia coli, sto se pise sa velikim E jer je to ime roda i malim c jer je to ime vrste te oboje u kosom tisku (italic). latinska imena se ne pisu kao sto govoris. Mislim da je strasno da se nepismenost propagira i na najcitanijim mreznim portalima. sigurna sam da iako ste prirodne nauke u obrazovanju preskocili, slicnih problema nemate sa imenima licnosti iz zute stampe. nek vas je stid.
SVE SE NEMA A GRAH SE POVRAĆA...
ne znam, kako vi, ali meni na pamet ne bi palo da jedem klice! neka je to zdravo samo tako, ali ima vitamina i u drugim stvarima, ne moram baš jesti klice! bljak!
nedaju vise ni dobro prnut a da te glava ne zaboli
znao sam da je iz klica graha,ali mi niko nije htio vjerovati
je*** vas glupe i pisanje Escherichia-e coli kako se cita!!!!
Jedno od najmoćnijih sredstava u borbi protiv mnogih bakterija, uključujući i rezistentne obiike ( mutirani oblici ) je upravo stari dobri ljuti sirovi bijeli luk, a još je moćniji sirovi ljuti crveni ( crni ) luk ... inače, osnovni pokazatelj moći lukovica u borbi sa infekcijama je upravo LJUTINA LUKOVICA ... tako na primjer, moderni ( slatki ) luk nema sposobnost borbe sa infekcijama, ali na žalost većina danas živećih ljudi toga nije svjesna.
eto pametnjakovića,kaakve veze adžuki grah ima veze sa našim grahom sem imena eto nikakve ni po izgledu ni po okusu,eksplicitno se zove adžukigrah a ne samo grah i jedno sdrugim nike veze nemaju,samo zaluđujete i obmanjujete javnost
..jos malo pa ce reci da je epidemija nastala od CEVAPA..
PA ŠTO MI SAKRI BOLAN KOMENTAR VIDIŠ DA MI JE POTREBNA POMOĆ JOŠ POČELI NA ENGLESKOM I NJEMAČKOM PISATI SAD POGOTOVO NEKONTAM
ETO TI PAMETAN A MI BUDALE AKO NEZNAŠ ČITATI NEKA TI NEKO PROČITE LIJEPO PIŠE GLAVNI UZROČNIK JE KLICE GRAHA A SAD NIJENE DA TE NISAM VIDIO AKO VAM NEVALJA PORTAL OKRENI DRUGU STANICU VALJDA IMAŠ UPRAVLJAČ..
Liste der möglichen betroffenen Sprossen und Keime: Bei der Pressekonferenz in Hannover nannte Niedersachsens Landwirtschaftsminister Lindemann namentlich folgende Sprossen, Keime und Sprossenprodukte: Adzukibohnenkeime, Alfalfa-Sprossen, Brokkoli-Sprossen, \"Crunchy-Mix\", Erbsenkeime, Kichererbsenkeime, Knoblauchsprossen, Linsensprossen, \"Milde Mischung\" (aus verschiedenen Keimsprossen: Bockshornklee, Mungobohnen, Linsen, Adzukibohne, Alfalfa), Mungobohnenkeime, Radieschensprossen, Rettichsprossen, Rotkohlsprossen, Sonnenblumenkeime, Weizenkeime, \"Würzige Mischung\" und Zwiebelsprossen.
salatne klice su u 99% slučajeva od soje!!!!!!! nigdje,ama baš nigdje nitko nepominje bohnen sprossen ili ti keimlinge već isključivo samo salatsprosslinge od soje.......posmatram već duže vrijeme da se na ovom portalu jako dosta informacija iskrivljuje,to je kobno.....
Azato ovoliko smrdi kad moja Fata prne...