Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je jedan Bog,rodio nije rođen nije i niko Mu ravan nije
Blokiran par.. zbog namjestanja
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
CE OPET NA VLAST!! NISTA BOLJE I NE VRIJEDE< KAKVA VJERA TAKVI ONI! NIJE SVAKI P-E-D-E-R KARDINAL/POP ALI JE SVAKI KARDINAL/POP P-E-D-E-R!!
...navijam za crnca...pa da vidim šta će tdi hrvatine onda :)
nista, ja igram x
sve ove kladonice su u vlasnistvu Vatikana
Koliki je koeficijent na Vinkeca da uplatim koju markicu
.- .-A koji Skandal na ...portalu (Poskok info).., -Ovako naslov -Pocinju da Mole i poste za Dzenerala Praljka ...----za njihovu presudu Dodjite na Poskok da se uvjerite...!
Pe..dofilija je u biti ped,,,,,erski cini.Mada p..ederski lobi je uspio da se to zove drugim imenom.8 od 10 p....edofilskih napada su djela ped.....era
DOJAVA DANA KOEF 125 NA Mustafu ef.C. iznenadjenja su moguca
Koji od kandidata nije silovao ko srpski genocidni vladika kacavenda djecake i djevojcice? Mozda ih nije silovao i klao pa na kraju pio krv hiljade djece ko sto je to godinama radio srpski monstrum vladika kacavenda. U svakom slucaju ivijek izabiraju neke starce.
kolka je kvota LOL
odigrat prelaz iz 1 u 2 da ce izabrati ovog Scolu, pa da ce onda ponistiti izbor i nekog drugog izabrat. kvota 27.00 vrijedi isprobati
http://sandzakpress.net/ko-stoji-iza-%e2%80%9edavoljeg%e2%80%9c-medija-tv1