Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj na dusi nosi vise ljudi nego Hitler.
Zbog ovoga će dograđivati Džehennem.
Gledaj sad ovih sto nama kazu da smo suncokreti mijenjaju stav o Kisindzeru . Btw nikad ga nisam volio
Usli ste u rat sa Rusijom preko ledja Ukraine , a Rusi ce svoje ciljeve izgleda ostvariti i uzet ce pola Ukraine
Umri više kornjačo.
Taman ko da priča e sad bi ovo jeo a onda neću to sad ću ovo.Ma to to imerijalno zlo treba slomiti,toliko su zla nanijeli po svijetu,tobože sve u ime demokracije.
Pa svi su iznenađeni kako su Oligarhi iscjedili vlastitu zemlju i kapital iznijeli izvan Rusije. Vojska ko za vrijeme staljina. Namjenska industrija pravila nekoliko raketa za prodaju itd... A redovna vojska... Gladna, loše plaćena, kadar sa lošom obukom, daleko ispod nivoa američke vojske.
Henry, jesi li ti deda ili baba koja se predomišlja?!
Demencija
ginko je rjesenje svih tvojih problema
Ni BiH ne treba ustupiti ni jedan svoj dio Srbiji i Hrvatskoj
A kako bi mogli ustupiti.
https://youtu.be/KCNxXET2gZs 😳😳🙄🙄
Kako god Ukrainci su tu samo donji kao i mi sve ostalo je suplja ...