Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kisindzer jedan od najvecih zlotvora koje je covjecanstvo ikada vidilo. Hodajuce zlo. Covjek koji je upropastio ekonomiju pola drzava na zemlji zajedno sa Sorosem.
Pljuvas? Vjerovatno si neki stranger pa koristis google translate. Ako si rodjen na ovim prostorima, vrati se u osnovnu. Mislim da 2/3 Amerikanaca takodjer pljuju po Kisindzeru. Da ne govorimo o drzavama bliskog istoka i sjeverne afrike, koje je zavio u crno. Amerika je igracka na baterije, a daljinski je u rukama cionista.
ovaj lik je lansirao Tudjmana - obojica naravno istog porijekla
Realnost je da ce se rusija raspast, cim putin umre
rijeci vredna zlata
Hebo mater ova spodoba jos ziva I ono I dalje kenja o svjetskom poretku
Pa tko bi vam onda bio izvodjac radova?
Hoš crknut više 😡🖕
Mikosevicev bivsi igrac i njofrin, republikanac radikal. Stara besmrtna kornjaca, parazit za covjecanstvo.
Da se ovog izlapjelog politicara slusalo sad bi ovdje bio veliki srbistan. Sreca pa taj pripada proslim vremenima
Glupa izjava.Niko ne unistava Rusiju.Ali zato Rusija unistava Ukrajinu i prijeti cijelom zapadu da ce ih unistiti atomskim bombama.
Kako je zdravi dio civilizacije uopste dozvolio da ovaj olos jos uvijek dise?
Kina i Indija će brzo taj vakum popuniti
Henry majstore, znamo mi datije sad zao da ti Zapad Teslinim naoruzanjem unisti zemlju pradjedova Khazar Khaganate...izgleda da je Otac nacije (Izraela) Dobrica Kissinger i jedan od tvoraca mocnog Zapada napravio gresku u koracima...staces, svak se zezne moj Henry.
Nesmi zato sto se boje za vastite guzize. Sta bi u tom slucaju bilo sa ruskim nuklearnim arsenalom?sta ako Samo mli djelic tog arsenala dospije u pogresne ruke?sta ako kina zauzme sibir?
Sve kritike stoje, ali ovaj covjek je genijalac IQ 900 procitajte malo o njemu
mislim da je on omutavio ima on godina mozda i pelene nosi
Is sotono!
Mir na ovome kontinentu počinje kada se Srbija smiri . Pamtite