Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njih iznenadila kiša ko naše komunalce snijeg u decembru :)
kupila braca i kisu
Ovo je alahov poklon
POPLAVE KAO NAJAVA SMAKA SVIJETA Allahov Poslanik, s.a.v.s. je nagovijestio: "Neće nastupiti Smak svijeta dok ljudima ne bude iz nebesa padala kiša pred kojom neće izdržati kuće u gradovima. Izdržat će je samo beduinski šatori! (Ahmed i Ibn Hibban – hadis je sahih)
Ne cudi-globalno zagrijavanje ce donijeti svakakvih neprilika.Nadam se da ce nece biti vise ljudskih zrtava a sve se da izgraditi i popraviti. Ruzno jeste ali na ovakvu vijest-sad se smijah komentarima-Boze dragi,pa samo kod nas na vijest o vremenskoj nepogodi u nekom dijelu svijeta-raznorazni ludaci izmile van-ide red 'politologa..pa teorista zavjera kao fil dolaze religiozni iz dva-eventualno tri tabora,gornja kora su nacionalisti i pominjanje jevreja,i kao slag dolaze rasprave o kvalitetu zivota u Arabiji i jesu li zasluzili to od Boga.. Recept za kolac Tapiserija Ludila made in Balkan-servira se uz alkohol -tako da se nakon tog uopste ne sjecas ko si,sta si,gdje si krenuo i sta zelis. Nego da 'pizdis okolo po portalima i netu.
Arapi će uvijek biti bogati....Dolazi vrijeme kada će Istok imati vode,zapad neće....
Allahova kazna?
Čudi me da zlatni odvodi nisu uspjeli da savladaju toliku vodu.
i pustili smo na njih kišu, a strašne li kiše za one koji su bili opomenuti ! (An-Naml: 58) nekima je kisa blagodat a nekima steta jer se nisu opametili i primili pouku koja im je dolazila od Gospodara njihova...
Ni jedna zemlja nije kao Saudijska Arabija Govornik: Imâm Muhammed bin Sâlih bin ´Usejmîn Izvor: Kaseta: “Kashf-ul-Lithâm” Pitanje: Govori se da najveće zlo u ovoj zemlji potječe od vlade i da njezini vladari nisu Selefije. Odgovor: Tim ljudima mi kažemo da su kao oni koji su govorili da je Vjerovjesnik (sallallâhu ´alejhi ve sellem) luđak i pjesnik. Mi također kažemo: “Oblacima ne šteti lavež pasa.” Ne postoji zemlja danas, slavljen i hvaljen neka je Allâh, koja posjeduje takav Tevhîd i šerijatski zakon kao naša zemlja. Svakako ovdje postoji zla kao i u svim drugim zemljama. Činjenica je da je postojalo zlo u Medini čak i za vrijeme Vjerovjesnika (salla Allâhu ´alejhi ve sellem).
Arapi eto vam prilike da se iskusate u surfanju :))
nebi me nista iznenadilo jer ovi su davno pretjerali u svemu!Umislili su da su Bogovi!
krmak pise se ne bi, *** te nepismena
ah vi četnici koji ste vi gejevi to je nevjerovatno,neki dan jedan hoce da ovom jednom našem pridrzi "halat",ti sad hoces da hebeš,dosli ste na pogresan sajt dragi kačavendini vernici i heroji,imate vjerujem dosta drugih pedersko-četničkih sajtova na kojim mozete da se upoznajete itd i "lečite"jedni druge ,pustite nas na miru.
Vlada im se gusi u milijardima, izvlace godinama Ameriku iz bankrota, a ne mogu u svom glavnom gradu postaviti kanalizacione cijevi i saktove.... Arapi...
Sastavni su dio NAFTASKOG LOBIJA koji sve odradjuje kako bi sto duze civilizacija bila ovisna o nafti kao osnovnom energentu. Otkupljuju i zataskavaju napretke u sferi alternativnih izvora energije itd. Sace i oni malo na svojoj kozi osjetiti posljedice globalnih klimatskih promjena. Nije da likujem(jer klimatske promjene donijece izumiranje mnogih vrsta) vec govorim da ce i oni koji su glavni svjetski muljatori poceti drugacije razmisljati kad na svojoj kozi osjete posljedice svojih djela.
barem sada imaju vodu, nek je nakupe sto vise mogu :D
nek nam vrate nasu kisu i vodu.....djubrad arapska...malo im nafta pa sad daj i vodu :)))
Misli čovjek da je iznad prirode... zagađuje, uništava, otima, ubija... a onda u trenu shvati da ni svo zlato i svi krvavi dolari ovog svijeta, ne vrijede ni koliko zrnce pijeska, kada nebo i zemlja zagrme..
Mi je jesmo kao vrsta opstali jer smo prkosili prirodi. Pocevsi od neolitske revolucije pa na ovamo.
Da... samo što zadnjih sto i kusur godina, ne prkosimo samo prirodi, nego zapravo i sebi samima. Jer mi ne postojimo izvan prirode, nego samo kao njen sastavni dio i kada rušimo nju, prije ili kasnije rušimo i sebe. A onda kukamo...
Ne iznenadjuje me ni sekunde