Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije da se razumijem, ali vijest koja je vec svjetska i privlaci nekakve svjetske strucnjake, na kraju ispada kriticna, zar nije moguce dovesti neku malu podmornicu za jednu osobu, ili ako nista opremu za ronjenje s tim da donesu one sprave s propelerima koje vode ljude prema destinaciji... pa jarane imamo dronove koji sami sve rade sad ko nema nista za vodu... ako nista amerika ima bruku firmi koje se svakakvim budalastinama bave i sigurno i za to imaju rjesenje...
Još koji dan pa če im škrge izrasti.
eto nek vi na klixu znate kako se djeca mogu izvuc
Treba Zmaja od Šipova dovest da spasi ovu čeljad
Čisto sumnjam da će se iko od tih dječaka živ izvući.
Zasto covjeku pucate minuse kad je rekao sve realno.Svi bi voljeli da se djeca izvuku ali kolike su sanse da uspiju roniti do izlaza iz pecine ako to nisu nikad prije radili i na kraju krajeva djeca su ipak.
@SarajevskiStriktno Jer ne govori realno, ako akcija ronjenja podje po zlu prekida se i djecaci ce ostati unutra sve dok se nivo vode ne pocne spustati. Onda im je opcija dostaviti visokoprotocne pumpe koje mnoge drzave nude u pomoc i pumpati vani kako god znaju i umeju. Ali protiv prirode se ipak tesko moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo ba opadanje nivoa kisika, ne lupajte ! Svaki ronilac po jednog dječaka na sebe i polako kroz vodu do izlaza. ZA par sati su svi vani !
@marcelo05 prije dan-dva je PROFESIONALNI RONILAC , vojni navy seal poginuo u ovim spiljama ... a vi govorite kako je maciji kasalj izvuci ih. Ne mogu ih staviti na sebe jer se mora roniti kroz blato i vodu i mraku i po nekoliko minuta --- a prolazi su toliko uski da samo jedna osoba moze proci
@tomandjerry Jeste poginuo, ali zato sto mu je nestalo kisika i jer je bio iscrpljen jer je konstanto radio na provodjenju cijevi kroz taj tunel. Da se razumijemo, slazem se sa svim sto si rekao. Veoma je opasno za profesionalce a kamoli za djecu, nadam se da ce se izvuci sto prije, svi.
😟