Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost većina ratova u Evropi traje 4 godine najmanje, nadam se da će ovo što prije završit!
Cuj Kirby...jel to ono malo,okruglo roze stvorenje
USA I Rusija imaju dogovor o podjeli Ukrajine ( malteski memorandum o sferama utjecaja ) iz 1986. Po tom istom memorandumu ce biti podjeljeno I Kosovo 60-40% , kao I BiH ( u RS ulaze neke 4 opcine na zapadu, dok muslimani dobijaju "dedicated motorway Bugojno-Bihac, tuneli+viaducts), Schmidt je postavljen Kako bi upravljao procesima
Ovdje su odmah pštro reagovali i Kinezi, ipak osjećaju odgovornost zbog potpisivanja sporazuma iz Budimpešte 1994. Ukrajina je tada predala nuklearno oružje iz doba SSSR-a Rusiji, a Rusija zauzvrat garantovala Ukrajini nezavisnost i teritorijalni suverenitet. Toliko o ruskoj časti i poštovanju dogovora.