Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmislili virus, ubacili ga tamo gdje ima previše stanovništva da probaju kako djeluje. Sad ide ono pronalazak vakcine protiv virusa, i eto zarade. U roku 2 dana su ispitali koji je virus, o čemu se radi i sve ostalo. Ko vas ne zna mafijoooo..
@dindon32 Resident Evil i sl. filmovi/štiva jesu dobri za gledati i uzbudljivi, ali kad život počneš tumačiti prema tome, onda si u problemu, a nisi ni svjestan. Ubi negativa.
Ti pametniji od čitave kineske vlade i naučnika ..? Ma bravo... svaka čast koliko su balkanci inteligentni 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
death to the Chinese
SARS - Svima nam je svimaaa.. siva perspektivaaa
Koliki je kod Vas Virus. Kod mene 20 cm
Ne znaju kako da dohakaju Kim Yongu pa ameri bacili virus
Ne sekiram se za naše političare i "biznismene", pošto su oni uglavnom neljudi, na njih virus neće preći.
Bog daje, ljudi ne vjeruju ;)
Depopulacija na djelu
Samo da se pojave Leon, Chris i Ada Wong i eto spektakla
Residet Evil :)
ne brinite, za mjesec ce "izmisliti" vakcinu koja kosta 10ak $ i rijesen problem.. kina je uvijek bila plodno trziste...
Propasce Peljeski most🙊