Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvale vrijedan potez od njih... ipak su to ljudi koji su se već susreli s ovom bolesti , borili za svoje bolesnike i sad došli u novo žarište da liječe.
@gooUser1563701828 .....Susresce se oni jos i sa drugim bolescugama ako ne promjene tradiciju konzumiranja sismisa i ostalih zivotinja koje se u nromalnom svijetu ne konzumiraju...
Pa nece doci Amerika...Amerika kada dodje tada dolazi i rat !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OVI KINEZI SVE USERU, ALI BOGAMI DOBRO OČISTE, SVAKA ČAST NA POMOĆI!!!
stigli sa 31tonom Corone (:
Naježih se, šta je solidarnost! Kao i u onoj katastrofi u Černobilu! Najhrabriji i oni koji se zaista suosjecaju sa datom situacijom uradice ovo, a nasa govna da prostite bjeze od svakog ko dodje iz Italije, ..a sve vjernici, djeca u Mekteb, muzevi na dzumu, ramazan se posti, a gadovi u dusi ne mogu bit veci...Evo primjera gdje su Kinezi pokazali da su iznad svih vas, da ne jedu samo cuke, mačke i šišmiše, ovaj primjer ih je izdigao iznad svih...svaka cast Kino najezila sam se!!!
nisu oni dzaba na meti americi jer su prije svega ljudi
Pričajte vi o Kinezima šta hoćete, ali su djela a ne riječi!
Ako oprema bude original kao corona, oporavit ce se cijeli svijet😜😂
Kinezi su konacno proizveli svoj "orginalni proizvod", pa su dosli u Italiju da provjere kakav je Italijanski "plagijat" :)
Tako e drugovi kinezi, vi ste i najodgovorniji za ovo st(r)anje
Svaka cast!
Kineski epidemiolog Nanshan Zhong koji je otkrio i bio među ključnim osobama za suzbijanje SARSa rekao je 11 februara da bi ovo s coronavirusom moglo završiti u aprilu. I evo, u Kini zaraza se gasi već 20 dana i nestaće u aprilu. Istovremeno su neki vodeći epidemiolozi sa Harvarda izjavili da bi moglo biti zaraženo 40-70 % populacije tj cca 4 miljarde.
Kineski naučnici su dakle pogodili "u sridu" a zapadni pogriješili u 20 hiljada PUTA uključivo gđu Merkel (i njene savjetnike i "naučnike") koji su rekli da bi u Njemačkoj moglo biti 60-70 % zaraženih (50 miliona) a neče ih biti ni 0,1 %
Jesu ponijeli pohovane šišmiše za užinu :). Fino od njih na stranu sve
Svaka čast!
Komunisticka Kina. Jednopartijski sistem.
Poslije Italije dolaze Dodiku.Dodik nešto gotivi kineze.
@BHcuvarBosman345 Haj ne seri hebo te dodik ti njega
....hahaha, vidi smrda što su se upalili, pa Dodik i jest samo za zayebancije ,a vidimo kako mu spustaju SDS i PDP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravooo Čajnaaa!