Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa, prozivamo javno Rusiju!
Hanta hanta hanta, sve mi se hanta kad vidim te...
Od ovih govnojeda nas i zadesi katastrofa. Bagra komunistička.
Izolovati kinu visokom ogradom, zidom, žicom, čime god samo ih izolovati od ostatka svijeta, ljudi moji ova pogan će čovječanstvu doći glave.
@VelikeSRBandGB Srpska posla i halucinacije, u Italiji se pojavio virus veliš i proširio na kinu, ne čudi me takvo razmišljanje koje je ravno onome da su Bošnjaci sami sebe granatirali u ratu, ti si obična srpska seljačina i drži se svog bunjišta u kojem skupa s kinezima možeš iskopati još virusa.
Jesil pročitala ovo Sebija ????
Ko o cemu k*rva o postenju..
Komunističke laži kineske...oni su proizveli i SARS i SARS-2 coronavirus,jedenjem šišmiša,mačaka,pasa...
E 'ebo ga dan i koronavirus
E to upozori Sebiju i Fadila i ostale.